سیدمحمدرضا موسوی صبح امروز (نهم آبان ماه) در نطق پیش از دستور صد و یکمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس، اظهار کرد: یکی از تلاشهای فردی و جمعی اعضای شورای ششم، تحقق امورات حقه اقشار مختلف مردم بندرعباس در موضوعات بهداشت، فرهنگ، رفاه و تعالی اجتماعی است؛ البته در برخی از امور، توفیقاتی با همراهی سایر دستگاهها حاصل شده ولی در برخی از مسائل مسیر پیگیری و چانه زنی به بن بست های آیین نامهای و یا عدم همراهی برخی مدیران وعده دهنده رسیده است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: مشکل احیای بافت فرسوده این شهر را میتوان با بلند مرتبهسازی و تراکم مشخص پشتیبانی کرد و نمای زیبایی به این شهر ساحلی بخشید و فرصت تجمیع برای اجرای معابر، احیای فضای سبز و سطح بهداشت و رفاه را در شهر بندرعباس افزایش داد.
موسوی ادامه داد: این امر هم موجب ایجاد اشتغال وسیع، توسعه ارزانتر زیرساخت های عمومی، احیای بافت فرسوده ، زیباسازی منظر عمومی و هم سبب رونق بازار مسکن در شهر می شود که شهرداری، انبوه سازان و مالکان منازل در بافت فرسوده از آن به خوبی بهره مند میشوند؛ هرچند در هفته های اخیر مذاکراتی در این خصوص به عمل آمده، اما این مهم باید از سوی نهادهای استانی نیز مورد توجه هرچه بیشتر قرار گیرد.
وی با اشاره به ظرفیت های رها شده شهر بندرعباس گفت: از زمان شروع شورا گفته شد محوطه پشت فرمانداری بندرعباس در اختیار سازمانی زیر مجموعه استانداری است که قرار است سرمایه گذاری عظیمی در آن شکل بگیرد، علی رغم گذر زمان این مکان با ارزش بلا تکلیف مانده است که می تواند با اندکی بهسازی به عنوان یک تفریحگاه مناسب برای شهروندان بدل شود. این را باید کنار کار باقی مانده اسکله ای که با هزینه هنگفت ساخته شد ولی به بهره برداری نرسیده است، گذاشت.
موسوی گفت: گلایه دیگر ظرفیتی است که در هرمزگان برای همه استفاده می شود الا مردم هرمزگان و آن هم چیزی نیست جز گمرک و ظرفیت ورود ماشین آلات و کالاهایی که میتواند مشکلات عدیده ای از مردم هرمزگان را مرتفع کند، به ویژه در حوزه های شهری. اگر زلزله های اخیر در هرمزگان و به ویژه در بندرعباس آسیب شدیدی به شهر بندرعباس که دارای 40 درصد بافت فرسوده است وارد میکرد قطعا با ظرفیت فعلی شهر بندرعباس امکان رفع این مشکل وجود نداشت. تنها راه آن تصمیم عاقلانه مسئولین و اجازه واردات خودرو به شهرداری بندرعباس است.
وی با بیان اینکه بندرعباس فعلی در خور مردم بندرعباس نیست، عنوان کرد: این شهر ساحلی تاکسی و اتوبوس مناسب خدمت را ندارد، چون فضای سبز مساعد تفریح و تفرج را ندارد، چون ساحل آن فاقد کاربری های لازم برای بهره وری اقشار مختلف اجتماعی است، چون به لحاظ بهداشت عمومی شهر بندرعباس احاطه شده از خورهایی است که پر از فاضلابی است که به دریا می ریزد و محلات بافت فرسوده را در می نوردد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر بندرعباس ادامه داد: باید گفت معابر بندرعباس در شأن مردم بندرعباس نیست و هر روز پاره پاره شدن اراضی مختلف این شهر، با نام اشخاص مختلف یا دستگاه های مختلف سبب جلوگیری از توسعه شهری بندرعباس شده است. حال آنکه به زودی قرار است بندرعباس قطب شیشه و سایر صنایع شود و اگر این اتفاق بزرگ رخ بدهد باز شاهد افزایش قیمت در شهر بندرعباس برای کرایه نشینی خواهیم بود.
موسوی تاکید کرد: مبادا تصمیماتی که می گیریم مثل تصمیمی باشد که برای احداث پروژه مسکن مهر گرفته شد که منازلی ساخته شد که هنوز بدون سند و بدون پایان کار باقی مانده است.
انتهای پیام