«رضا بهنام پور» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: در سال گذشته یک هزار و ۷۰۰ تن عسل در مزارع پرورش زنبور عسل این استان تولید شده است. همچنین ۶۶ تن محصولات جانبی گرده گل، موم، ژله و بره موم نیز تولید شد.
وی اظهارکرد: این میزان عسل از سوی سه هزار زنبوردار در استان برداشت شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ۲۱۳ هزار کلونی زنبور عسل در مناطق مختلف استان وجود دارد.
بهنام پور تصریح کرد: با توجه به وجود گیاهان دارویی که در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد عسل تولیدی این استان از کیفیت بالایی برخوردار است که حتی خاصیت درمانی هم دارد.
وی ادامه داد: میزان عسل تقلبی در استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به سایر استانهای کشور خیلی کمتر است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: ۵۰ درصد از عسل تولیدی استان کهگیلویه و بویراحمد در استان مصرف می شود و ۵۰ درصد مابقی به شهرستانها و استانهای همجوار ارسال میشود که صادرات به خارج از کشور در همین ۵۰ درصد قرار می گیرد.
بهنام پور تاکید کرد: صادرات عسل به صورت غیرمستقیم به کشورهای عربی انجام می شود.
وی اظهارکرد: پیش بینی می شود که امسال بیش از ۱۷۰۰ تن عسل از زنبورستانهای استان تولید و برداشت شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: گرانی شکر برای تغذیه بهاره و زمستانه، گرانی نهاده های زنبورداری از جمله موم، کندو و دارو، بیماری کنه، گرد و غبار و بازار فروش را از مهمترین مشکلات زنبورداران استان عنوان کرد.
بهنام پور بیان کرد: توسعه کیفی زنبورداری، افزایش بهره وری در واحد سطح با کمک و مشارکت شرکت های دانش بنیان رویکرد ما در زمینه زنبورداری در استان است.
انتهای پیام