خسرو شهبازی در گفت وگو با ایسنا افزود: در حال حاضر ۷۰۸ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۱۷میلیون قطعه در استان فعال هستند.
شهبازی خاطر نشان کرد: از تعداد ۱۴کشتارگاه طیور صنعتی آذربایجانغربی در حال حاضر، ۱۲ واحد فعالیت دارند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی با اشاره به اینکه میزان نیاز مصرف استان به گوشت مرغ در شرایط عادی روزانه ۲۴۰تن است، اظهار کرد: در ۶ماهه نخست سال جاری میزان ۴۸هزار تن گوشت مرغ در واحدهای مرغداری گوشتی صنعتی استان تولید و روانه بازار مصرف شده است.
وی یادآور شد: با وجود افزایش جوجه ریزی در ۶ماهه سال جاری، در ماه مهر به دلایل مختلفی، میزان ۳میلیون و ۷۶۱هزار و ۴۸۸قطعه جوجه ریزی در استان انجام شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل خود ۸ درصد کاهش یافته است.
شهبازی درخصوص برنامه سازمان برای عدم تکرار کمبود و کاهش تولید مرغ در استان نیز افزود: با توجه به پیگیری های صورت گرفته از وزارتخانه و قول مساعد مسئولین با تامین به موقع نهاده، تجدید نظر در قیمت مصوب مرغ زنده و تامین جوجه یکروزه، روند جوجه ریزی برابر سیاست های ابلاغی افزایشی خواهد شد.
انتهای پیام