مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان:

سوسک سرخرطومی ضررهای زیادی به شرق استان کرمان وارد کرده است

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان با بیان اینکه آفت سوسک سرخرطومی ضررهای زیادی به شهرستان‌های شرق استان کرمان وارد کرده، گفت: برای مبارزه با آفت دانشگاه‌ها باید پای کار بیایند و فعالیت‌های تحقیقی و پژوهشی انجام دهند.

ابراهیم کریمی شامگاه هفتم آبان ماه در نشست با فرمانداران و رؤسای جهاد کشاورزی شرق استان کرمان با اشاره به گستردگی تهدیدات اظهار کرد: همه اقشار جامعه باید آمادگی لازم را برای مقابله با دشمن را داشته باشند.

 وی با بیان اینکه مبارزه با آفات در شرق استان کرمان در بُعد فرهنگ مدیریتی و ساختاری بسیار تغییر کرده، افزود: ساختار پدافند غیرعامل باید در استان کرمان تغییر کند و تنها نباید با مکاتبات ونامه‌نگاری کارها انجام شوند.

کریمی با اشاره به تخصیص سهم ناچیزی از اعتبارات استان به حفظ نباتات عنوان کرد: مدیران دستگاه‌های مختلف باید در راستای مصونیت‌سازی به منظور مقابله با تهدیدات مختلف برنامه‌ریزی کنند.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان با اشاره به تهدیدات نوین گفت: باید تاب‌آوری را در مقابل تهدیدات از جمله تهدیدات سایبری افزایش دهیم.

وی با اشاره به آفت سوسک سرخرطومی بیان کرد: جای دانشگاهیان در مبارزه با آفات خالی است و همه موارد را به جهاد کشاورزی سپرده‌اند. چرا نباید در بحث آفت زنجره بعد از گذشت چند سال درمان آن پیدا شده باشد؟

کریمی بیان کرد: مبلغ ۶۰ میلیارد تومان برای مبارزه با آفت در کشور مصوب شد و ۶۰ میلیارد تومان دیگر هم از بخش مدیریت بحران در نظر گرفته خواهد شد که ۲۰ میلیارد آن برای استان کرمان در نظر گرفته شده است .

وی با اشاره به اینکه کشاورزان شرق استان کرمان اطلاعی درباره آفت سوسک سرخرطومی ندارند، گفت: جهاد کشاورزی همیشه درخواست اعتبار دارد اما در بحث ترویج هم باید کار کنند.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان اظهار کرد: برای مبارزه با آفات سرخرطومی، زنجره خرما و خشکیدگی خوشه خرما به درمان قطعی رسیدیم اما هزینه بر است و هر درخت مبلغ ۱۵ میلیون تومان هزینه دارد.

وی ادامه داد: مردمی کردن این موضوع امر مهمی است که باید برای آن پروتکل بنویسیم هرچند فضای آفت و بیماری حواشی را به همراه دارد و افراد سودجویی هم با شیوع آفت به دنبال کاسبی هستند ما نباید اجازه دهیم که این افراد وارد عمل شوند .

کریمی گفت: ما در مبارزه با آفت سوسک سرخرطومی حنایی خیلی پیشرفت نکردیم اما در یک سال گذشته نسبت به آگاهی و فرهنگ، وضعیت و اطلاعات بیشتر شده است.

وی تصریح کرد: آفت سوسک سرخرطومی ضررهای زیادی به شهرستان‌های شرق استان کرمان وارد کرده، افزود: برای مبارزه با آفت دانشگاه‌ها باید پای کار بیایند و فعالیت‌های تحقیقی و پژوهشی انجام دهند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۸ آبان ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402080805403
  • خبرنگار : 50474