به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی اظهار کرد: از ابتدای سال تا پایان مهر امسال، ۷۸ میلیون و ۲۱۷ هزار و ۵۳۱ قطعه جوجهریزی در گیلان انجام شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش بیش از ۹ درصدی را نشان میدهد.
وی با بیان اینکه جوجه ریزی در مهر ماه امسال نسبت مدت مشابه در سال گذشته بیش از ۲۰ درصد افزایش داشته است، افزود: جوجهریزی طی این ماه ۱۱ میلیون ۹۶۶ هزار و ۴۹۴ قطعه بود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان رقم گلههای در جریان را ۱۹ میلیون قطعه عنوان کرد و گفت: در حال حاضر ۹۰۷ واحد مرغداری گوشتی فعال در استان گیلان وجود دارد که ظرفیت آنها ۲۳ میلیون و ۵۹۹ هزار و ۵۵۶ قطعه است.
وی تاکید کرد: بر اساس دستور وزارت جهاد کشاورزی و برش تعیین شده استانی قرار است به صورت ماهیانه و طبق برنامهریزی، جوجه ریزی در سطح واحدهای مرغداری استان انجام شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان در مورد اهداف این برش تعیین شده تصریح کرد: هدف اول در اجرای طرح جوجهریزی در واحدهای تولیدی تامین مرغ مورد نیاز شهروندان استان و در مرحله بعد تولید مازاد برای استانهای تهران و همجوار و در نهایت صادرات است.
نماینده وزیر جهاد کشاورزی در استان گیلان با اشاره به میزان مصرف ۳۰۰ تن گوشت مرغ به صورت روزانه در استان یادآور شد: روزانه ۶۵۰ تن مرغ در استان گیلان کشتار شده و از این تعداد ۳۰۰ تن به مصرف داخلی استان رسیده و مابقی به تهران و استانهای همجوار صادر می شود.
محمدی تصریح کرد: طی هماهنگی انجام شده با وزارت جهاد کشاورزی وضعیت نهادهها رو به بهبود است و نهاده مورد نیاز به اندازه کافی در اختیار مرغداران قرار می گیرد تا تولید کنندگان دغدغه تامین نهاده نداشته باشند.
انتهای پیام