«علی اکبر صائبی» در این باره اظهار کرد: این صورت حسابها شامل مطالبات و بدهیهای مربوط به منابع داخلی و بودجهای استان است که در این راستا بیش از ۲۰۰ صورت حساب مستقل از دستگاههای اجرایی دریافت و مورد رسیدگی قرار گرفت.
وی افزود: به همین منظور نیز اطلاعات مالی و حسابداری دستگاههای اجرایی در سامانه سماد(سامانه مدیریت اطلاعات بدهی ها و مطالبات دولت) ثبت و توسط ذیحساب و مدیر دستگاه اجرایی تائید میشود و پس از اینکه توسط حسابرسان اداره تلفیق حسابها و امور بدهیهای این اداره کل رسیدگی شد به وزارت اقتصاد ارسال میشود.
معاون نظارت مالی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان با بیان این که ارایه مطالبات و بدهی ها موجب شفافیت در اطلاعات مالی از جمله جزئیات بدهیها و مطالبات دستگاههای اجرایی میشود، گفت: یکی از مزایای شفافیت در خصوص اطلاعات مدیریت بدهی ها، استفاده از ابزارهای نوین تامین مالی برای تسویه بدهی های دولت از جمله اسناد خزانه و اوراق تهاتر و همچنین تهاتر اموال مازاد دولت با بدهی های دولت به اشخاص حقیقی و حقوقی از جمله پیمانکاران است.
صائبی اضافه کرد: دستگاههای اجرایی در صورتی که بخواهند اموال مازاد خود را تهاتر کنند باید اطلاعات بدهیها و مطالبات خود در سامانه سماد ثبت کنند.
به گزارش ایسنا وبه نقل از روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی یزد، طبق ماده یک قانون رفع موانع تولید، دستگاههای اجرایی موظف به ثبت ریز بدهی ها و مطالبات خود به صورت سه ماهه و سالانه در سامانه سماد هستند.
انتهای پیام