هادی بصادری در گفت و گو با ایسنا افزود: پناهگاه حیوانات بیپناه سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه بزرگترین و مجهزترین پناهگاه موجود در سطح شمالغرب کشور است که دارای بخشهای ویژه از جمله اتاق عمل جهت درمان، واکسینهکردن وعقیمسازی سگها توسط دامپزشک است.
وی اظهار کرد: در مرحله نخست، زندهگیری سگهای ولگرد توسط اکیپهای ویژه انجام و سپس برای حیوانات جمعآوریشده پرونده تشکیل میشود، پس از ورود سگ به مرکز ساماندهی کنترلهای لازم از نظر بیماریهای انگلی و سایر بیماریها و آسیبهای جسمی بر روی سگ انجام گرفته و به اتاق عمل انتقال داده میشود.
بصاری ادامه داد: بعد از عقیمسازی سگها به قرنطینه منتقل میشوند و پس از طی دوره جراحت و در صورت لزوم تزریق آنتیبیوتیک و بهبود زخمهای حاصل از جراحی، پلاک گذاری و با هماهنگیهای قبلی صورت گرفته و براساس دستورالعمل با هماهنگی محیط زیست در محلهای تعیین شده، رهاسازی میشوند.
وی با بیان اینکه پناهگاه حیوانات بیپناه سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه در ۲۴ کیلومتری جاده شهید کلانتری با متراژ ۳ هکتار راه اندازی شده است که ظرفیت نگهداری ۳ هزار سگ را دارد، اظهار کرد: این مرکز دارای ۶۰ اتاقک است که سگها بعد از جمع آوری و واکسیناسیون و عقیم سازی برای نگهداری به این اتاقک ها منتقل می شوند.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه تصریح کرد: ۵ اکیپ زندهگیری به صورت شبانه روزی در سطح شهر فعالیت میکنند و ضمن پیگیری پیامهای ثبت شده شهروندان در سامانه ۱۳۷ به بازدید میدانی میپردازند و برای آنکه پروسه ساماندهی به صورت کامل و اصولی انجام گیرد، نیازمند همیاری و مشارکت نهادها و سازمانهای متولی این امر هستیم زیرا این امر یک موضوع فراگیر است و نیازمند مشارکت جمعی است.
بصاری گفت: از شهروندان تقاضا داریم درصورت مشاهده سگهای بیپناه در سطح شهر میتوانند از طریق سامانه ۱۳۷موضوع را گزارش کنند تا در اسرع وقت اکیپهای ویژه در محل حاضر شده و اقدام به زندهگیری کنند.
انتهای پیام