به گزارش ایسنا، این روزنامه همچنین نوشت، این کمپانی دچار بحران، مستقر در دوبی یک مشاور را برای رسیدگی به امر فروش خود و معادن استراتژیکش در جمهوری دموکراتیک کنگو استخدام کرده و مبلغ فروش آن را یک میلیارد دلار قرار داده است.
روسای کمپانی Chemaf Resources با حمایت گروه تجارتی "Trafigura Group"، پس از افت قیمت کبالت، میخواهند آن را بفروشند.
روند فروش این کمپانی در سپتامبر سال جاری میلادی آغاز شد و نظر مساعد سرمایه گذاران چینی را به خود جلب کرد، درحالیکه دولت واشنگتن تلاش میکند تا پیشنهادهایی را از سوی خریداران غربی یا شرقی به منظور جلوگیری از دسترسی چین به این منابع معدنی در جمهوری دموکراتیک کنگو مطرح کند.
روزنامه فایننشال تایمز همچنین از قول منابع آگاه نوشت، ایالات متحده اقداماتش را برای متوقف کردن دسترسی و تسلط چین به منابع معدنی آفریقا تشدید کرده و همچنین اجازه دسترسی چین را به فناوریهای پیشرفته نمیدهد.
مس و کبالت هر دو برای انتقال به انرژی تجدیدپذیر حیاتی هستند زیرا از آنها برای ساخت خودروهای برقی، باتریها و همچنین سایر وسایل الکترونیکی مصرفی و صنعتی استفاده میشود.
فایننشال تایمز همچنین گزارش کرد، دولت واشنگتن در تلاش برای ایجاد شبکههای تامین خود، سرمایه گذاری ۲۵۰ میلیون دلاری در راه آهن کریدور "لوبیتو" را در نظر دارد که به مسیری کلیدی برای صادرات از منابع غنی کنگو و زامبیا به سمت غرب از طریق آنگولا تبدیل میشود.
در عین حال، چین به بازیگری فعال در بازار منابع آفریقا تبدیل شده و سرمایهگذاری قابل توجهی در تولید لیتیوم، نیکل و کبالت در این قاره انجام میدهد چون به دنبال دفاع از سلطه خود در پردازش فلزات برای وسایل نقلیه الکتریکی است.
انتهای پیام