افزایش ۶۴ درصدی جوجه‌ریزی در استان همدان طی مهرماه

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان همدان از افزایش ۶۴ درصدی جوجه‌ریزی استان طی مهرماه نسبت به مدت مشابه سال پیش خبر داد و گفت: ۶۲۲۴ تن تولید گوشت مرغ استان در ماه گذشته بوده که این میزان، ۲۴۳۰ تن نسبت به مهرماه سال پیش افزایش داشته است.

رضا بهراملو با بیان اینکه استان نسبت به برنامه جوجه‌ریزی کشور در مهرماه عملکرد ۱۰۴ درصدی داشته است، اظهار کرد: میزان جوجه‌ریزی استان در ماه گذشته سه میلیون و ۱۴۳ هزار قطعه گزارش شده که بیش از میانگین کشوری بوده است.

وی با اشاره به اینکه میانگین تحقق تعهد جوجه‌ریزی مهرماه در کشور ۸۸ درصد بوده است، افزود: تلاش برای افزایش جوجه‌ریزی و افزایش تولید گوشت مرغ در همدان مضاعف است که در این بین تولیدگنندکان نقش بسزایی دارند.

بهراملو با تأکید بر اینکه میزان جوجه‌ریزی در مهرماه سال‌جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۴ درصد رشد داشته است، یادآور شد: عملکرد جوجه‌ریزی طی مهرماه در شهرستان‌های تویسرکان ۱۵۴ درصد، رزن و درگزین ۱۱۶ درصد، ملایر ۱۱۳ درصد و اسدآباد ۹۸ درصد بود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان همدان، به برش شهرستانی برنامه جوجه‌ریزی آبان‌ماه در استان اشاره کرد و افزود: برنامه هر شهرستان نسبت به میزان جوجه‌ریزی در آبان جاری تعیین و ابلاغ شده اگرچه برنامه‌های تولید گوشت مرغ تا پایان سال تدوین شده است.

وی تصریح کرد: گام نخست اجرای تعهدجوجه‌ریزی برای تأمین مطمئن مرغ مورد نیاز شهروندان استان و ارسال مازاد به سایر نقاط کشور و در گام بعدی ارتقاء کیفیت تولید در دستور کار سال ۱۴۰۲ قرار گرفته است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان همدان در پایان خاطرنشان کرد: مکاتبات و پیگیری‌های جدی در راستای واردات گوشت قرمز گرم و منجمد به استان انجام شده است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۶ آبان ۱۴۰۲ / ۰۸:۵۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402080603760
  • خبرنگار : 50034