دکتر علی حقیزاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در دانشگاه لرستان زیرساخت و قابلیت لازم برای بینالمللی شدن وجود دارد.
وی بر ارتقاء استانداردها تاکید کرد و با بیان اینکه دانشگاه لرستان باید استانداردها و کیفیت آموزش و پژوهش را ارتقاء داده و با تمرکز بر کیفیت و عملکرد برتر، جذابیت خود را برای دانشجویان و پژوهشگران بینالمللی افزایش دهد، تصریح کرد: قطعاً همکاری با دانشگاههای خارجی و برقراری روابط و همکاری با دانشگاههای بینالمللی از طریق امضای تفاهمنامهها، تبادل اساتید و دانشجویان، برگزاری کارگاهها و همایشهای مشترک و ایجاد برنامههای تحصیلی مشترک میتواند در جذب دانشجویان و پژوهشگران بینالمللی مؤثر باشد.
رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان گفت: ایجاد برنامههای تحصیلی بینالمللی در دانشگاه لرستان میتواند به جذب دانشجویان خارجی کمک کند و این برنامهها میتوانند شامل تحصیلات دوماهه، تحصیلات کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری باشند.
وی بر توسعه زبانهای خارجی تاکید کرد و افزود: ارتقاء سطح آموزش زبانهای خارجی مانند انگلیسی، عربی و فرانسه در دانشگاه لرستان برای تسهیل ارتباطات با دانشجویان و اساتید بینالمللی بسیار حائز اهمیت است.
حقی زاده گفت: برنامههای تبلیغاتی و بازاریابی مناسب به منظور افزایش شناخت و آگاهی درباره دانشگاه لرستان در سطح بینالمللی بسیار مهم است.
رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان یادآور شد: ایجاد وبسایت بینالمللی، شبکههای اجتماعی، مشارکت در نمایشگاهها و رویدادهای بینالمللی و انتشار مقالات در مجلات علمی بینالمللی از روشهای مؤثر برای ارتقای شناخت دانشگاه لرستان است.
انتهای پیام