به گزارش ایسنا، این جشنواره باهدف توجه به فرهنگ سلامت سالمندی و حمایت از آثار و محصولات نوآورانه و فناورانه در سطح کشور و آشنایی جامعه دانشگاهی، دستاندرکاران و فعالان عرصههای مختلف با موضوع سلامت سالمندی برگزار میشود.
این آییننامه در سه زمینه تخصصی «پژوهش و فناوری»، «فرهنگی و هنری» و «نوآوری و کارآفرینی» منتشر شده و زیرشاخههای هر بخش به ترتیب زیر است:
در بخش پژوهش و فناوری: پژوهشگر برتر، پژوهشگر جوان، مقالهی برتر، پایاننامهی برتر بررسی و برپایهی معیارهای مندرج در آییننامه امتیازدهی میشود و مراحل داوری را طی میکند.
در بخش ایدههای نوآورانه و تجاری، هرگونه ایدهی نوآورانه استارتاپی در حوزهی سلامت سالمندی، بخش خدمات و محصولات نوآورانه این حوزه و در بخش تجربهها و درسآموختهها و هوش مصنوعی هرگونه طرح تجربهشدهی سلامت سالمندی مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
همچنین در بخش فرهنگی و هنری که شامل سه زیرگروه: "هنرهای نمایشی"، "ادبی" و "تجسمی" است، در بخش هنرهای نمایشی آثار از شاخههای نمایشنامهخوانی، نمایشنامهنویسی، فیلمنامهنویسی، فیلم کوتاه، پویانمایی، نماهنگ و پادکست دریافت میشود و مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
در بخش ادبی، آثار در شاخههای شعر کلاسیک، نو، ترانه و آزاد، طنز، نثر ادبی و داستان کوتاه دریافت و ارزیابی میشود.
علاوهبرآن، در بخش هنرهای تجسمی آثاری در شاخههای طراحی، نقاشی، کاریکاتور، پوستر و عکاسی دریافت میشود و ارزیابی خواهد شد.
گفتنی است؛ آخرینمهلت ارسال اثر تا بیستم آذرماه ۱۴۰۲ خواهد بود.
به گزارش روابطعمومی جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، علاقهمندان میتوانند برای شرکت در این جشنواره و آشنایی با روش ارسال اثر از لینک https://acecr-sbmu.ir/aging-health/ برای دریافت آییننامه جشنواره و ثبتنام اقدام نمایند.
همچنین، برای کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه جشنواره با شمارهتلفن: ۲۲۴۳۹۸۷۲-۰۲۱ داخلی ۸ معاونت فرهنگی تماس گرفته و یا به صفحه اینستاگرام @goftemaneaftab مراجعه نمایید.
انتهای پیام