عادل بصیریمحمدپور با بیان اینکه در حوزه امور دام اقداماتی در راستای افزایش تولید صورت گرفته است، اضافه کرد: اهم این اقدامات به منظور احیاء و ارتقاءبخشی به واحدهای راکد و نیمهراکد است.
وی افزود: در این بخش مشکلات و موانع واحدهای راکد را پیگیری میکنیم و احیای واحدهای نیمهفعال در گام نخست و در گام دوم واحدهای راکد در دستور کار است اگرچه ۷۰ درصد واحدهای راکد حوزه امور دام از نبود نقدینگی رنج میبرند.
مدیر امور دام سازمان جهادکشاورزی استان همدان در ادامه یادآور شد: پروژههای افزایش تولید، کاهش تلفات و بهینهسازی واحدهای دامداری نیز با قید اولویت در استان در حال اجراست.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه بلوک کامل خوراک دام سبک بر پایه پسماند در قالب جدید در اختیار دامداران قرار گرفته است، ادامه داد: این خوراک در راستای تأمین نیاز دام و افزایش تولید به دامداران به طور یارانهای اختصاص پیدا میکند.
بصیریمحمدپور با بیان اینکه ۷۱ تن و ۲۵۰ کیلوگرم میزان خوراک کاملی است که باید در استان توزیع شود، خاطرنشان کرد: تاکنون نیمی از این میزان در اختیار دامداران قرار گرفته است.
وی در ادامه با اشاره به توزیع یارانهای این خوراک و استقبال دامداران گفت: افزایش باروری، کاهش هزینههای نهادهها و مکمل غذایی از مزایای دیگر این خوراک است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان همدان، وی تأکید کرد: این خوراک بر پایه پسماندهای میوه و ضایعات کشاورزی زیرنظر اعضای هیأت عملی دانشگاهها تولید میشود و ارزش غذایی آن به واسطه آزمایشهای مکرر قابل توجه است.
انتهای پیام