یک کارشناس:

نباید از آموزش فوتبال در فصل مدارس غافل شد

یک کارشناس با اشاره به نقش مدارس فوتبال در آموزش اصولی استعدادها، گفت: نباید از آموزش فوتبال در فصل مدارس غافل شد.

محسن بابادی در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: بدون تردید نقش و جایگاه مدارس فوتبال در بازیکن سازی و پرورش استعدادهای فوتبالی، همچون اهمیت خون در رگ ها و کالبد یک موجود زنده است. طی دو دهه اخیر، مدارس فوتبال در کنار دیگر روش های سنتی همچون فوتبال در زمین های خاکی، محلات و آموزشگاه ها، توانسته اند با تمرینات به روز توسط مربیان آموزش دیده، سهم به سزایی در آموزش اصولی و معرفی استعدادها داشته باشند اما متاسفانه هنوز در کشور ما، دیدگاه مناسب نسبت به مقوله ورزش آن گونه که باید باشد نیست.

وی ادامه داد: نقش ورزش مخصوصا رشته پرطرفدار فوتبال در بهبود شرایط جسمی و روحی روانی بازیکنان آن هم در جامعه کنونی که درگیر با آسیب های اجتماعی است، هنوز برای برخی خانواده ها مبهم و غیرقابل باور است. به همین علت دیدگاهشان نسبت به موارد یاد شده، در حد گذران اوقات فراغت و تفریح آن هم تنها در فصل تابستان است و گمان می کنند پرداختن به فوتبال در طول سال تحصیلی، به درس فرزندان شان لطمه می زند. در حالی که این بچه ها سرشار از انرژی بوده و هفته ای دو یا سه جلسه تمرین ورزشی سبب افزایش روحیه، اعتماد به نفس و متضمن سلامتی جسمی آن ها خواهد بود.

این کارشناس فوتبال با بیان این که نباید از آموزش فوتبال در فصل مدارس غافل شد، عنوان کرد: چه بسیار ورزشکاران بزرگی از کشورمان همزمان در تحصیل و ورزش موفق بوده اند و قطعا پرداختن همزمان به این دو مقوله، برنامه ریزی بیشتر و بهتری از جانب بازیکنان و خانواده های شان را می طلبد. اما در مجموع تحصیل و ورزش مکمل هم بوده و هیچ منافاتی با یکدیگر ندارند. ناگفته نماند پرداختن بیش از حد به هر کدام بدون توجه به دیگری نیز، آسیب های خود در زمینه های مختلف را به دنبال خواهد داشت. پس باید خانواده ها در شرایط آب و هوایی مساعد فعلی خصوصا استان های گرم، دقت نظر بیشتری داشته و فرزندان را از ورزش و آموزش های ورزشی منع نکنند، هرچند باید در این خصوص اعتدال را رعایت کرد و افراط نکرد.

وی ادامه داد: حیف است که خانواده ها این همه در تابستان وقت گذاشته و فرزندان خود را به مدارس فوتبال آورده اند و اکنون که در مرحله ای از آموزش و پیشرفت قرار گرفته اند و باید آن را ادامه دهند، به یک باره با قطع آموزش و تمرینات، سبب شوند بازیکن به شرایط پیش از آموزش و تمرینات بازگشته و از نظر آمادگی تکنیکی و بدنی افت فاحشی کند. این موضوع بیش از همه به بازیکنان مستعد و نخبه آسیب خواهد رساند و سبب هرزروی یا کُند شدن روند پیشرفت شان می شود.

بابادی گفت: پس خانواده ها همت کنند و حداقل هفته ای دو جلسه فعالیت ورزشی را برای فرزندان خود در نظر بگیرند و فراموش نکنند ورزش برای تامین سلامتی جسمی و روحی و نیز یادگیری یک فن یا هنر بسیار مورد تاکید است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۳ آبان ۱۴۰۲ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402080302050
  • خبرنگار : 50228