نارضایتی مردم ابهر و خرم‌دره از سرعت‌گیرهای نصب شده در مسیر دو شهرستان

اخیراً سرعت‌گیرهایی در بلوار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مسیر پرتردد ابهر به خرم‌دره نصب شده است که با نارضایتی برخی از شهروندان این دو شهرستان مواجه شده است.

سرعت‌گیر یا سرعت کاه یا دست‌انداز، گزاره‌های مختلفی هستند که در بحث ترافیک بسیار شنیده می ‌شوند و به‌عنوان ابزاری برای کاهش سرعت در معابر شهری و گاهاً برون شهری نصب می‌شود.

گاهی در برخی از نقاط شاهد این موضوع هستیم که در نصب برخی از این سرعت‌گیرها، استانداردهای لازم رعایت نشده و همین امر موجب شده است تا نه‌ تنها این ابزار فایده‌ای در کاهش سرعت نداشته باشند بلکه با کارکرد معکوس، سبب افزایش ریسک، هزینه و اختلال در ترافیک شده و نهایتاً به ابزاری ناکارآمد در شهر تبدیل شوند.

اخیراً در مسیر مابین ابهر و خرم‌دره که روزانه شاهد حجم بالایی از تردد شهروندان این دو شهرستان است؛ چند سرعت‌گیر در مسیر رفت و برگشت نصب شده است که برخی از مردم از آن گله‌مند هستند و بنا به گفته شهروندان، نصب کاهنده سرعت به جای آن‌که ابزاری برای کنترل سرعت خودروها و پیشگیری از وقوع تصادفات باشد کارکرد برعکس پیدا کرده و منجر به ایجاد مشکلاتی برای مردم شده است.

این عده معتقدند، سرعت‌گیرهای متعدد و مرتفع یکی از موضوعاتی است که نه تنها بر هزینه مالی مردم اضافه می‌کند بلکه برخی از آنها غیرقابل تحمل است و اعصاب و روان مردم را آزار می‌دهد.

سرعت‌گیرها و خساراتی که به ماسین مردم وارد می‌شود

یکی از شهروندان ابهر با انتقاد از این موضوع، می‌گوید: ارتفاع برخی از این سرعت‌گیرها به حدی زیاد است که اگر راننده آشنایی با این مسیر نداشته باشد و به یک‌باره به سرعت‌گیر برسد، با سکوی پرشی مواجه می‌شود و علاوه بر احساس ناخوشایند برای سرنشینان برای صاحب خودرو نیز خسارت در پی دارد.

عادل حبیبی با توضیح اینکه وجود این قبیل سرعت‌گیرها در هنگام بارش و به ویژه بارش برف نیز آسیب‌زاست، توضیح می‌دهد: ارتفاع بالای سرعت‌گیرها و ترمز ناگهانی وسایل نقلیه در هنگام بارش‌ها می‌تواند منجر به سر خوردن و حتی واژگونی ماشین‌ها شود.

سرعت‌گیر و رنجش خاطر مسافر و راننده

یکی از رانندگان تاکسی‌های خطی این مسیر نیز به خبرنگار ایسنا در این خصوص می‌گوید: وقتی که یک ماشین با مسافر به این سرعت‌گیرها برخورد می‌کند، آسیب جدی به بدنه و شاسی، جلوبندی و حتی فرمان خودرو وارد می‌شود که ممکن است از کنترل خارج شود.

رضا نوروزی با بیان اینکه سرعت‌گیرها بلای جان ما و خودروها شده‌ است، می‌افزاید: وجود برخی از سرعت‌گیرهای غیر استاندار در این مسیر و همچنین داخل این دو شهر که رانندگان برای رساندن مسافر به مقصد باید به ناچار از آن عبور کنند سبب می‌شود که وسایل نقلیه‌ای که در شهر تردد زیادی دارد بعد از مدتی دچار نقص به ویژه در جلوبندی می‌شود که هزینه زیادی برای راننده می‌تراشد.

شهرداری دخالتی در نصب سرعت‌گیرها نداشته است

در این بین بیشتر مردم این انتقادات را بر شهرداری وارد دانسته و شهرداری را به عنوان نصب کننده این سرعت‌گیرها می‌دانند و این در حالی است که سخنگوی شورای شهر ابهر به خبرنگار ایسنا می‌گوید: نصب این سرعت‌گیرها نارضایتی‌هایی در بین برخی از مردم به دنیال داشته است اما باور غلطی که در بین برخی از مردم وجود دارد این است که نصب سرعت‌گیرها توسط شهرداری انجام شده است و این امر در حالی است که شهرداری به هیچ وجه در این موضوع دخیل نبوده است.

خدیجه نوروزی با توضیح اینکه نصب سرعت‌گیرها در این مسیر توسط اداره راه و سایر ارگان‌های مرتبط انجام شده است، تاکید می‌کند: با توجه به وجود مطالبات مردمی امیدواریم مشکلات این سرعت‌گیرها مرتفع شود.

ناگفته نماند که برخی از شهروندان نیز وجود این سرعت‌گیرها در این مسیر را برای کنترل سرعت بسیار لازم می‌دانند اما بر این باورند که این سرعت‌گیرها به صورت استاندارد نصب نشده است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۳ آبان ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402080301954
  • خبرنگار : 50163