ایرج رستمی در گفت وگو با ایسنا- اظهار کرد: با این میزان جوجه ریزی حدود۲۲۰۰ تن گوشت مرغ توسط مرغداری های سراوان تولید و روانه بازار مصرف شده است.
رستم زهی با اشاره به طرح خودکفایی تولید مرغ در استان گفت: با سرمایه گذاری بیش از ۲۰۰۰ میلیارد ریال ۳۵ واحد مرغداری جدید در سطح شهرستان سراوان با پیشرفت فیزیکی بین ۲۰ تا ۹۰ درصد درحال ساخت است که بزودی ۴ واحد آن به بهرهبرداری می رسد.
وی تصریح کرد: شهرستان سراوان دارای ۲۲ واحد مرغداری است که ظرفیت تولیدسالیانه ۴۵۰۰ تن گوشت مرغ را دارد.
انتهای پیام