سرانه مصرف قارچ در خراسان شمالی کمتر از میانگین کشوری

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: سرانه مصرف قارچ در این استان کمتر از میانگین کشوری است.

صفدر صفدری در گفت و گو با ایسنا اظهارکرد: در این استان ۸۶ واحد تولید قارچ وجود دارد که از این تعداد ۴۱ واحد فعال است.

وی با اشاره به اینکه میزان تولید قارچ در استان ۵۶۳ تن است، افزود: بیشتر قارچ تولیدی از نوع دکمه‌ای است.

صفدری ادامه داد: مقداری از قارچ تولیدی در خراسان شمالی به استان های همجوار ارسال می شود و باید فرهنگ سازی لازم به دلیل پروتئین موجود در آن برای مصرف این ماده غذایی ایجاد شود.

وی با اشاره به اجرای طرح توسعه ای تولید این محصول بیان کرد: طرح توسعه این واحدهای تولیدی در دستور کار قرار دارد به طوری که یک واحد پرورش با ۱۰ سالن در اسفراین وجود دارد که پنج سالن غیرفعال بوده و کمک شده تا این سالن ها فعال شوند.

این مقام‌مسئول سطح زیرکشت محصول قارچ در استان را ۱۱.۲ هکتار اعلام کرد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲ آبان ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1402080201472
  • خبرنگار : 50046