محمد کلامی در یازدهمین جلسه کمیته هماهنگی اشتغال آذربایجان شرقی، با اعلام اینکه میزان بیکاری در استان کاهش یافته است، اظهار کرد: بیکاری در اثر ایجاد اشتغال و کاهش مشارکت اقتصادی کاهش مییابد.
وی افزود: مشارکت اقتصادی در آذربایجان شرقی نزدیک چهار درصد افزایش یافته و از ۴۰ درصد به ۴۴ درصد رسیده است.
وی به میزان نرخ بیکاری در استان اشاره کرد و گفت: نرخ بیکاری آذربایجان شرقی به ۶.۶ درصد در تابستان سال ۱۴۰۲ رسیده که نشان دهنده شیب کاهشی بیکاری در استان است.
کلامی با تاکید بر رسالت این کارگروه، گفت: هدف کارگروه اشتغال استان، ایجاد اشتغال و کمک به پویایی اقتصادی جامعه است. اگر منابعی از ناحیه دولت و مردم در بانکها امانت است، باید به رشد اقتصای جامعه تبدیل شود.
وی افزود: اگر از این مسیر منحرف شویم نه تنها پویایی اقتصادی به وجود نخواهد آمد، بلکه پول پاشی سبب ایجاد تورم در جامعه خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه تسهیلات اشتغال در دست ما امانت است، هشدار داد: اگر انحرافی در آن انجام گیرد و وامهایی که باید صرف اشتغال و رفع بیکاری محرومان شوند، در جاهای دیگر هزینه شوند، باید مدیران و فرمانداران جوابگو باشند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار به همسویی تمام دستگاهها و بانکها با مدیریت استان تاکید کرد و گفت: ساختار استان باید همسو با مدیریت استان پیش برود. بانکها باید سیاستهای کاری خود را با استان همسو کرده و کارگروه اشتغال را جدی بگیرند.
انتهای پیام