دکتر مسلم حدیدی رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، امروز(دوم آبان) در این مراسم، ضمن خیرمقدم به دانشجویان جدیدالورود، اظهارکرد: سازمان جهاد دانشگاهی در کرمانشاه براساس اسناد بالادستی اهداف و ماموریت هایی دارد که یکی از مهمترین آنها اشتغال دانش آموختگان است.
وی افزود: طی سالهای اخیر موضوع اشتغال دانش آموختگان در کشور مورد توجه قرار گرفته و در نقشه جامع علمی کشور هم به آن اشاره شده، لذا ما نیز چنین رویکردی را مورد تاکید قرار داده ایم.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه به اهمیت مهارت آموزی دانشجویان برای اشتغال آنها پس از دانش آموختگی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که دانشجویان در دانشگاه قبول می شوند، این مسئله ذهن آنها را درگیر می کند که آینده شغلیشان چه می شود، بنابراین ما تلاش کرده ایم تا دانشگاه محیطی باشد که علاوه بر کسب دانش، فضایی برای تعاملات اجتماعی، یادگیری کسب و کار و ایده پردازی هم باشد.
وی خطاب به دانشجویان جدید الورود موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه گفت: شما در اینجا وارد یک دانشگاه نشده اید، بلکه وارد اکوسیستم سازمان جهاد دانشگاهی شدهاید. جایی که علاوه بر آموزش، زمینهای برای شما فراهم می شود تا ایده هایتان را هم پیاده کنید.
حدیدی در ادامه به معرفی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه پرداخت و اضافه کرد: در کشور شش سازمان جامع جهاددانشگاهی وجود دارد که یکی از آنها در کرمانشاه است که تمام رویکرد آموزش تا اشتغال را برای دانشجویان اجرایی می کند.
وی ادامه داد: در سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه حوزه های مختلفی همچون فرهنگی، آموزش و کارآفرینی، پارک علم و فناوری و پژوهش و فناوری فعال است که دانشجویان می توانند در هرکدام از این حوزه ها ورود کرده و مهارت آموزی داشته باشند.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه خاطرنشان کرد: زمانی که یک دانشجوی جدید وارد این دانشگاه می شود، انتظار داریم پس از گذراندن دو ترم از تحصیل خود، وارد یک حوزه تخصصی شده و در نهایت با یک فرصت شغلی و یا یک شغل دوران تحصیل خود را به پایان برساند.
وی ادامه داد: برخلاف تصوری که در بین بسیاری از جوانان وجود دارد، کارآفرینی کار سختی نیست و دانشجویانی که در این دانشگاه درس می خوانند، می توانند در کنار درس خواندن، راه های کارآفرین شدن و صاحب یک کسب و کار شدن را هم بیاموزند.
حدیدی اضافه کرد: در حال حاضر در پارک علم و فناوری کرمانشاه حدود ۳۴۰ تا ۳۵۰ شرکت فناور و دانش بنیان وجود دارد که اکثر مدیران آنها زمانی دانشجوی این دانشگاه بوده اند و اکنون صاحب یک کسب و کار شده اند.
به گزارش ایسنا، دکتر فاطمه شاهرضایی سرپرست موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه نیز با بیان اینکه توفیق ورود به دروازه های علم و دانش موهبتی الهی برای دانشجویان فعال و کوشا است، گفت: در این دوره از زندگی، دانشجویان باید با بهره گیری از محیط علمی و دانش اساتید، خود را برای ورود به جامعه و خدمت به کشور آماده کنند.
وی افزود: دانشگاه به عنوان یک نهاد علمی، اجتماعی، فرهنگی و کانون تفکر و جوشش فکر در جامعه می تواند نقش موثری در آماده سازی دانشجویان برای ورود به عرصه کار و محیط جامعه داشته باشد.
سرپرست موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه تصریح کرد: در محیط دانشگاه، دانشجویان از نظر شخصیتی به تکامل می رسند و باید با برنامه های هدفمند و تلاش، علاوه بر تحصیل، شخصیت جامع و والایی از خود بسازند و شخصیت خود را در مقوله های مختلف شکل دهند.
وی ادامه داد: کادر دانشگاه هم تلاش می کنند تا بتوانند میزبان خوبی برای رشد تحصیلی و اخلاقی شما دانشجویان باشند تا در مسیر تحصیل به اهداف خود دست پیدا کنید.
شاهرضایی در ادامه عنوان کرد: موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه برای مهر امسال ۵۰۰ دانشجوی جدید پذیرش کرده که بالاترین آمار در بین موسسات آموزش عالی استان است.
وی از این موسسه به عنوان موسسه برتر آموزش عالی استان نام برد و افزود: در این دانشگاه امکانات لازم همچون فضای آزمایشگاهی، کارگاه، کتابخانه، لابراتور زبان، سایت کامپیوتر، سالن ورزشی، سلف سرویس و سالن آمفی تئاتر برای دانشجویان فراهم شده است.
به گفته سرپرست موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه سال گذشته ۶۰ درصد از دانش آموختگان مقطع کارشناسی این دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش شدند.
وی در ادامه گفت: در کنار تحصیل دانشجویان در این دانشگاه، دوره های کوتاه مدت تخصصی و مهارت آموزی هم برای آنها برگزار خواهد شد تا آماده اشتغال شوند.
شاهرضایی افزود: طی دو سال اخیر ۸۷ تیم استارتاپی دانشجویی در این دانشگاه شکل گرفته که ۲۸ تیم به پارک علم و فناوری معرفی شده اند تا ایده های خود را پرورش داده و به مرحله اجرا برسانند.
انتهای پیام