پخش شبکه‌های چهار و آموزش HD می‌شود

معاون سیما در بازدیدهایی جداگانه از شبکه‌های چهار، آموزش و قرآن و معارف در جمع مدیران شبکه‌ها و گروه‌های برنامه‌ساز متناسب با ماموریت هر شبکه اهداف تحولی را مرور کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، معاون سیما همراه با قائم مقام خود و دیگر مدیران ستاد این معاونت از شبکه آموزش بازدید کرد.

محسن برمهانی، معاون سیما پس از بازدید از بخش‌های مختلف شبکه آموزش در جمع شورای مدیران این شبکه گفت: تکنولوژی، توجه به نیروی انسانی، فراهم کردن بستری مناسب برای یک جایگاه علمی متفاوت از ملزوماتی است که شبکه تخصصی آموزش باید آن را مورد نظر ویژه قرار دهد. «عدالت آموزشی» هم که از اولویت های رسانه ملی است در این شبکه دنبال شده و می توانیم ادعا کنیم در این خصوص قدم های موثر و مهمی برداشته شده است.

او خاطرنشان کرد: در دوره تحولی سازمان اگر درباره عدالت گستری صحبت می‌کنیم، یکی از مصادیق افتخارآمیز آن ماحصل تلاش همکاران شبکه آموزش در فعال بودن «مدرسه تلویزیونی ایران» و «مدرسه کنکور» است.

سپس علی عبدالعالی، مدیر شبکه آموزش ضمن تشکر از حضور معاون سیما در این شبکه اظهار کرد: میزان تعامل، همکاری و هم افزایی که در شبکه آموزش و مدیران سیما وجود دارد بسیار ارزشمند است و این حد از همدلی موجب خدمت رسانی جدی تر شبکه آموزش و در نتیجه خوب شدن حال معلمان عزیز و دانش آموزان دوست داشتنی ایران زمین است، خصوصا آن هایی که متاسفانه از نصیب آموزشی برابر برخوردار نیستند.

عبدالعالی گفت: بارها دکتر صحرایی، وزیر محترم آموزش و پرورش تاکید داشته اند که تحقق اهداف سند تحول بنیادین مقدور نیست مگر با همراهی و کمک شبکه آموزش.

وی ادامه داد: «یادگیری معکوس» را به برنامه های مدرسه تلویزیونی اضافه کردیم و به چندین استان کشور استفاده از مدرسه تلویزیونی ابلاغ شده است که بر این اساس دانش آموزان یک روز قبل از آموزش در مدارس، مباحث را در مدرسه تلویزیونی مشاهده می کنند و سرکلاس معلم کاستی های آموزش را رفع می کند.

مدیر شبکه آموزش همچنین بیان کرد: ما در مقاطع هفتم، هشتم و نهم حدود ۲۵۰ هزار دانش آموز داریم که ظاهرا به مدرسه می روند اما این روند مطلوب نیست و محل تحصیل آن ها دارای کاستی های جدی است یا برای رسیدن به محل تحصیل با مشکلاتی مواجه هستند. کاری که شبکه آموزش و وزارت آموزش و پرورش قرار است انجام دهند این است که مدرسه تلویزیونی ایران برای دانش آموزان مدارس شبانه روزی الزام آور می شود.

وی تاکید کرد: خوشبختانه در حال رایزنی با سازمان ها و نهادها هستیم تا حدود ۴۰۰ تلویزیون برای مدارس در مناطق محروم فراهم کنیم که این طرح از روز دانش آموز سیزدهم آبان کلید می خورد که دانش آموزان بتوانند آموزش دروس را از قاب تلویزیون بینند.

بازدید دوم معاون سیما به شبکه چهار اختصاص داشت.

محسن برمهانی در بازدید از شبکه چهار، این شبکه را محفلی برای ارتباط با نخبگان توصیف کرد که از گذشته تا به امروز در مسیر حرفه ای خود حرکت می کند و همین مساله، لزوم شنیدن مسائل آن را جدی تر می کند.

معاون سیما تاکید کرد: شبکه چهار، شبکه جریان سازی است و در ماه های اخیر با برنامه های جدیدی که روی آنتن آورده، چه در حوزه سیاست، فرهنگ، هنر و .. این مساله را ثابت کرده است.

برمهانی گفت: این نوید را می دهم که در آینده نزدیک این شبکه (چهار سیما) و شبکه آموزش با کیفیت پخش HD تقدیم مخاطبان می شود.

وی با اشاره به وجود ۲۰ شبکه و کانال عمومی، اختصاصی و تخصصی تلویزیون در معاونت سیما اظهار کرد: یکی از خطاها در بررسی عملکرد شبکه ها این است که میزان مخاطبان شبکه های تلویزیون در نمودارهای مرکز تحقیقات با هم مقایسه شود. از آنجایی که هر شبکه ای رسالت و مخاطب هدف آن متفاوت است باید متناسب با این مولفه ها برای آن برنامه ریزی کرد و از آن انتظار داشت. شبکه های تخصصی رسانه ملی باید فلسفه وجودی خود را دنبال و در مسیر حرفه ای و ماموریت خود حرکت کند.

در ادامه حسین شاه مرادی، مدیر شبکه چهار ضمن برشمردن برنامه‌های شاخص این شبکه، گزارشی از برنامه‌های در دست تولید ارائه کرد.

برمهانی در سومین بازدید خود به ساختمان شبکه قرآن و معارف سیما رفت.

وی گفت: شبکه قرآن و معارف به عنوان نخستین شبکه تلویزیونی قرآن در جهان اسلام، میراثی است که به دست شما عزیزان رسیده، نکات مثبتی داشته که تا به امروز ادامه پیدا کرده است. البته مواردی هم باید اصلاح می شده و نکاتی هم انتظار می رود تقویت و برنامه ریزی شود که با همت همکاران پرتلاش این شبکه انجام خواهد شد.

او ادامه داد: علی رغم محدودیت های مالی این شبکه ماموریت خود را به خوبی انجام می دهد و بایستی برنامه های شاخص خود را حفظ و ارتقاء دهد.

سپس محمدحسین کشکولی، مدیر شبکه قرآن و معارف نیز درخصوص تولید برنامه های جدید این شبکه و همچنین پخش محافل قرآنی در این ایام با شعار محوری «غزه آیه مقاومت» که به صورت زنده روی آنتن می رود توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش ایسنا، در این بازدیدها سلیم غفوری قائم مقام معاون سیما، سلطانی مشاور اجرایی و مدیر دفتر، کوروش مفاخری رئیس مرکز طرح، برنامه و ارزیابی، حسین فراهانی نیک مدیر کل برنامه ریزی و نظارت، سعیدمحسن‌ یوسفی مدیر تولید آثار کوتاه، عیسی آبادی مدیرکل ادارای ـ مالی، سیدحاجی سیدرضی رئیس مرکز تولید و فنی و حمید خواجه نژاد مدیر روابط عمومی سیما از ستاد معاونت نیز حضور داشتند.

مدیران گروه شبکه‌های مذکور نیز نقطه نظرات خود را با معاون سیما در میان گذاشتند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲ آبان ۱۴۰۲ / ۱۱:۴۹
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1402080201221
  • خبرنگار : 71404

برچسب‌ها