رئیس جهاد کشاورزی گیلان عنوان کرد

برداشت پاچ باقلا از ۷ هزار هکتار از اراضی کشاورزی گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان از آغاز برداشت پاچ باقلای پاییزه در سطح ۷۱۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری استان خبر داد و گفت: پاچ باقلا به عنوان کشت دوم پس از برداشت برنج مورد بهره برداری قرار گرفته و همچنین در اراضی پشته کشت می شود.

صالح محمدی در گفت و گو با ایسنا، از آغاز برداشت پاچ باقلای پاییزه در سطح ۷۱۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری استان گیلان خبر داد و اظهار کرد: انتظار می رود حدود ۲۹ هزار تن پیله تر با ارزش اقتصادی ۸۷۰ میلیارد تومان در کشت پاییزه پاچ باقلا برداشت شود.

وی افزود: استان گیلان تنها استان تولید کننده پاچ باقلا در کشور بوده و همه ساله این محصول در فصل بهار و فصل پاییز در همه شهرستان‌های استان کشت می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: کشاورزان گیلانی از شهریورماه اقدام به کشت پاییزه پاچ باقلا در اراضی شالیزاری و پشته کرده و برداشت محصول پاییزه از نیمه مهرماه در استان آغاز می‌شود.

محمدی، مناطق عمده تولید این محصول را شهرستان‌های رشت، تالش، آستانه اشرفیه و ماسال معرفی کرد و افزود: کشت پاچ باقلا نقش مهم در تامین پروتئین گیاهی، اصلاح خاک و تثبیت ازت به دلیل رابطه همزیستی با باکتری ریزوبیوم دارد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲ آبان ۱۴۰۲ / ۰۷:۰۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402080200914
  • خبرنگار :