تفاوت سیستم های گیمینگ، رندرینگ و ورک استیشن

در این مقاله می خواهیم  یک مشکل خیلی بزرگ در انتخاب خرید کیس گیمینک ، رندرینگ و ورک استیشن را حل کنیم؛ چرا مشکل؟ چون سییستم رندرینگ و گیمینک کاملا شبیه هم می باشد که این شباهت ها باعث شده خیلی از کابران خرید اشتباهی داشته باشند.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت اچ استوک، در این مقاله به صورت مختصر این تفاوت ها را برایتان توضیح داده ایم تا اطلاعات بیشتری کسب کنید و زمان خرید, سیستمی که انتخاب می کنید کاملا جوابگوی نیازتان باشد که هم از صرف انرژی اضافی جلوگیری شود هم هزینه ای که بابت نیازتان می کنید هدر نرود.

 سیستم گیمینگ

کیس گیمینگ از نظر سخت‌افزاری و نرم‌افزاری به طور اختصاصی برای اجرای بازی‌ها طراحی شده‌اند. در سیستم.گیمینگ تمرکز اصلی روی فرکانس بالا در سی پی یو و جی پی یو است. کلاک اسپید بالا در این دو قطعه، بهترین تاثیر را بر روی فریم ریت دارد. در فرآیند اورکلاک نیز با بالاتر بردن فرکانس یا کلاک اسپید، تعداد فریم در هر ثانیه بالا می‌رود.

سیستم رندرینگ

رندرینگ عبارت است از فرآیند ایجاد تصاویر و ویدئوهای با کیفیت بالا . در یک دفتر کار، برای اجرای نرم افزارهای سنگین Adobe و رندر گرفتن در نرم افزارهای ساخت انیمیشن، نیاز به یک پی سی فوق قدرت مند است که ساعت‌ها در روز بتوان از آن کار کشید و در پایان کار رندرهای سنگین از آن گرفت. یک سیستم رندرینگ طوری طراحی شده که میزان زیادی از فرمان‌ها را به طور همزمان اجرا کند و عمر قطعات به دلیل مصرف بالا زیاد باشد.

سیستم گیمینگ با سیستم رندرینگ چه تفاوتی دارد؟

می‌توان گفت نوع پردازنده و کارت گرافیک از بارزترین تفاوت‌ سیستم گیمینگ با سیستم رندرینگ است. سیستم گیمینگ به GPU قوی‌تری احتیاج داشته، در حالی که سیستم رندرینگ به CPU قوی‌تری نیاز دارد.

۱. سی پی یو

بارزترین تفاوت سیستم گیمینگ با سیستم رندرینگ معمولاً مربوط به CPU مورد استفاده است. تقریباً هر سیستم رندرینگ دارای یک cpu قدرتمند بوده تا بتوانند به‌طور همزمان، چند فرمان را با هم انجام دهند.

پردازنده‌های سیستم رندرینگ اغلب فراتر از نیازهای یک گیمر هستند. سی پی یو این سیستم‌ها به هسته بیش‌تری نیاز دارند.از پراستفاده‌ترین پردازنده‌ها در سیستم‌های رندرینگ می‌توان به Intel Core i9به بالا و Rezen - Xeonاشاره کرد.

۲. کارت گرافیک

در یک سیستم رندرینگ، وجود کارت گرافیک قدرتمند برای مدل‌سازی سه‌بعدی، ویرایش ویدیو، و عملیات محاسباتی فشرده برنامه‌ها ضروری است. در میان تولیدکنندگان پردازنده‌های گرافیکی،شرکتهای NVidia GeForce و AMD Radeon خودنمایی می‌کنند.این دو برند، پردازنده‌های گرافیکی Quadro و RadeonPro که مخصوص سیستم‌های رندرینگ هستند را ارائه می‌دهند. آن‌ها با GPUهای سیستم گیمینگ در میزان حجم حافظه کارت گرافیک تفاوت دارند. آنها برا بازی طراحی نشده‌اند و به‌طور کلی سرعت کلاک بالاتری را ارائه می‌دهند.

۳. رم

وقتی صحبت از رم به میان می‌آید، داشتن ۸ یا ۱۶ گیگابایت رم این روزها تقریباً استاندارد است، و این مقدار برای عملکرد نرم و روان کامپیوتر گیمینگ کافی است.در مقابل سیستم‌های رندرینگ، اغلب به مقادیر زیادی RAM برای پردازش داده‌های فشرده نیاز دارند.برای مثال: بین 32 تا 64 گیگابایت، حتی تا ظرفیت 128 گیگابایت و بالاتر 

4. حافظه:

تفاوت دیگر این دو نوع کامپیوتر در میزان حافظه داخلی آن‌هاست. یک سیستم رندرینگ علاوه بر یک اس اس دی فوق سریع با حجم بالا، نیاز به چندین ترابایت‌ هارد hdd برای ذخیره اطلاعات دارد. اما در یک کیس گیمینگ یک ssd با حجم حدودا 2 ترابایت کافی به نظر می‌رسد.

5.مادربرد:

به دلیل تفاوت در پردازنده، مادربردهای نیز با هم تفاوت‌هایی دارند . همچنین تعداد اسلات رم هم در مادربردهای مناسب رندرینگ باید بیشتر باشد. برای سیستم‌هایی خیلی قوی تر رندرینگ ممکن از دو سی پی یو در یک سیستم استفاده شود. که این امر در پی سی‌های گیمینگ به چشم نمی‌خورد.

آیا سیستم‌های رندرینگ برای اجرای باز ی‌ها مناسب هستند؟

اگر از کارت گرافیک‌هایی انویدیا کوآدرو که مخصوص سیستم‌های رندرینگ است استفاده شده باشد، می‌توان گفت یک پی سی رندرینگ متوسط، با کامپیوترهای گیمینگ رده بالا برابری می‌کند.میزان بیش از حد رم در فریم ریت بازی تاثیری ندارد اما سیستم‌های رندرینگ با قدرت پردازنده ی خیلی بالا و همچنین کارت گرافیک‌های فوق قدرتمند، به مراتب از سیستم‌های گیمینگ قوی ترند و فریم ریت بالاتری به شما می دهند. اما تفاوت قیمت آن‌ها به قدری است که استفاده از یکی از آن‌ها فقط برای گیمینگ اصلا عاقلانه به نظر نمی‌رسد.

ورک استیشن چیست؟

ورک استیشن‌ها سیستم هایی هستند که برای استفاده متخصصان با کارهای سنگین درست شده اند.این سیستم ها برای برنامه مدلسازی سه ‌بعدی و دو بعدی-اجرای انیمیشن-تدوینگران فیلم-تحلیلگران داده و... مناسب می باشد. ورک استیشن‌ها اغلب به ‌طور ویژه، برای استفاده طولانی ‌مدت ساخته شده اند.ورک استیشن ها در رده سیستم های رندرینگ قرار میگیرند.اگربرای رندر و کارهای محاسباتی بدنبال سسیستمی با قیمت مناسب و کارایی قوی میگردین پیشنهاد ما خرید ورک استیشن می باشد که با توجه به بودجه اتون و نیازتون مدل های متفاوتی دارند و دستتون برای انتخاب باز است.

تفاوت‌های ظاهری ورک استیشن با سیستم های گیمینگ

ورک استیشن‌ها معمولاً با شکل ظاهری تجاری ساخته می‌شوند.ازبدنه فلزی ومقاوم ساخته شده اند. برعکس در سیستم های گیمینگ به زیبایی و شکل ظاهر توجه ویژه ای می‌شود. به طور مثال از تعداد زیادی ال ‌ای‌ دی‌ RGB و اجزاء ظاهری مشابه استفاده کرده اند. 

انتهای رپرتاژ آگهی

  • دوشنبه/ ۱ آبان ۱۴۰۲ / ۲۲:۰۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1402080100847
  • خبرنگار :