محمدعلی داستان، اول آبان ماه در حاشیه بازدید هیات تجاری صربستانی از پارک علم و فناوری استان مرکزی، در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: شرکتهای دانش بنیان و فناور بهترین نوع شرکتها هستند چراکه از درون، تولید فناوری دارند و میتوانند صادرات خوبی به کشورهای مختلف داشته باشند.
وی اضافه کرد: با این دیدگاه پارک تلاش کرده با کمک اتاقهای بازرگانی و رایزنهایی که از کشورهای مختلف در ایران هستند، جلساتی را با هیاتهای تجاری کشورها برگزار کند تا به پارک رفت و آمد داشته و با شرکتهای ما مذاکره داشته باشند.
داستان با بیان اینکه هیات تجاری صربستانی، تیمی است که میتواند برای شرکتهای دانش بنیان و فناور استان مرکزی، دروازه اروپا باشد، گفت: این تیم شامل مدیرعامل شرکتها و مقامهای عالی سفارت صربستان است.
رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی افزود: شرکتهای دانش بنیان، قابلیت خوبی برای صادرات کالا به کشورهای جهان دارند و ما در پارک این مهم را تقویت کرده و روز به روز از این شرکتها حمایت میکنیم تا بازارهای مختلف را برایشان فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه پارک سعی میکند که بازار تجاری بینالمللی را برای شرکتها فراهم کند تصریح کرد: ما سعی میکنیم از ظرفیتهای مختلف استفاده کنیم تا بازار بسیار خوب ارزی را فراهم کنیم و بتوانیم کمک به اقتصاد کشور کنیم و در جهت تحقق شعار سال حرکت کنیم.
داستان با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری استان مرکزی جزو انجمن بینالمللی پارک های علم و فناوری دنیاست گفت: در این نمایشگاه که امروز برگزار شده ۲۰ شرکت حضور دارند که ۱۵ شرکت مربوط به استان مرکزی و مابقی از استانهای قم، لرستان و همدان هستند.
رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی ادامه داد: این شرکتها با توجه به زمینه کاری هیات تجاری صربستانی انتخاب شدند. شرکتهای حاضر در این نمایشگاه در حوزههای نانو، کشاورزی، گل و گیاه و فرآوریهای پیشرفته مواد غذایی فعال هستند.
وی با اشاره به حضور بیش از ۲۵۰ شرکت و هسته فناور در پارک استان مرکزی افزود: با توجه به ظرفیت استان مرکزی ما سعی داریم پارک را گسترش دهیم. از همین جا از تمام دانشجوها و شرکتهای توانمند استان که هنوز نتوانسته اند با پارک ارتباط برقرار کنند دعوت میکنیم تا عضو پارک شوند.
انتهای پیام