لزوم تحویل کامل سهمیه کارخانه آرد گلپایگان

مدیر کارخانه آرد گلپایگان گفت: مدیر کل غله استان در جلسه‌ای که در شهرستان گلپایگان برگزار شد گفت گندم گلپایگان را به کارخانه آرد همین شهرستان اختصاص می‌دهیم، اما این اتفاق رخ نداد. 

عباس عباس‌زاده، امروز دوشنبه اول آبان ماه در نشست خبری اتحادیه نانوایان و قنادان با اصحاب رسانه، اظهار کرد: مدیر کل غله استان در جلسه ای که در شهرستان گلپایگان برگزار شد گفت گندم گلپایگان را به کارخانه آرد همین شهرستان اختصاص می‌دهیم، اما این اتفاق رخ نداد. بر اساس درجه‌بندی که برای کارخانه‌ها انجام می‌شود، اکنون کارخانه‌های آرد ۱۲ والسی سهمیه‌ای دو برابر کارخانه آرد گلپایگان دریافت می‌کنند، در حالیکه کارخانه آرد گلپایگان هم ۱۲ والسی است؛ اینجا در حق کارخانه گلپایگان اجحاف  شده است.

وی ادامه داد: حدود ۷۰ درصد تجهیزات کارخانه آرد گلپایگان عوض شده و آرد با کیفیت تولید می‌کند، اما متاسفانه به ما بهایی داده نشده است. اداره کل غله استان اصفهان به کارخانه‌هایی که مشابه کارخانه ما هستند، حدود ۲۰۰۰ تن در ماه سهمیه می‌دهد، اما برای ما تنها هزار و ۳۰۰ تن سهمیه در نظر گرفته‌اند؛ اگر ۷۰۰ تن دیگر به ما اختصاص دهند دیگر نیاز نیست شهرهایی همچون گلپایگان، خوانسار، فریدن، فریدونشهر، داران، بویین میاندشت و...آرد خود را از شهرهای دیگر تهیه کنند و هزینه حمل و نقل بیشتری را متحمل شوند.

مدیر کارخانه آرد گلپایگان افزود: از سه سال گذشته تاکنون سهمیه کارخانه افزایش پیدا نکرده و نانوایان مجبور هستند بخشی از آرد خود را از اصفهان تهیه کنند و لاجرم هزینه حمل و نقل را متحمل شوند.

مدیر کارخانه آرد عظیم گلپا گفت: در حالیکه درجه این کارخانه از سه به درجه یک ارتقا پیدا کرده است و بهترین آرد را تولید می‌کند، اما استان نمره منفی مدیریتی داده است که همین امر سبب شده سهمیه کمتری به این کارخانه تخصیص داده شود. کارخانه ۱۲ والسی گلپایگان باید سهمیه ای به اندازه کارخانه ۱۲ والسی در اصفهان دریافت کند نه اندازه یک کارخانه شش والسی.

۶۴۰ مورد بازرسی از ابتدای سال تاکنون

همچنین رئیس اتحادیه نانوایان و قنادان شهرستان گلپایگان در ادامه اظهار کرد: همدلی خوبی بین اعضای هیئت مدیره وجود دارد؛ زمانی که اتحادیه را تحویل گرفتیم، حدود ۷۰ میلیون تومان بدهی داشت، اما با همدلی و همفکری که بین اعضای هیئت مدیره جدید وجود داشت توانستیم بدهی‌ها را تسویه کنیم، البته شایان ذکر است که در راستای همدلی و همراهی با اعضای اتحادیه از شش ماه گذشته تاکنون هیچگونه حق عضویتی از اعضا دریافت نکرده‌ایم.

مجید فصاحت با بیان اینکه آموزش‌های واحدهای صنفی را در دستور کار داریم، ادامه داد: آموزش پخت نان سبوس‌دار را برای واحدهای صنفی مربوطه برگزار کردیم. همچنین در ۲۲ آبان‌ماه که روز ملی نان است، برنامه‌های متعددی از جمله آموزش را گسترش خواهیم داد. این اتحادیه همواره در برنامه‌های متعدد فرهنگی حضور فعال داشته است.

وی گفت: مصرف کنندگان نمی‌توانند نان و شیرینی را شست و شو بدهند سپس مصرف کنند، لذا در راستای حفظ حقوق مصرف کنندگان از ابتدای سال تاکنون ۶۴۰ مورد بازرسی داشتیم که به دنبال آن به برخی واحدهای صنفی هشدار داده‌ایم و برخی را پلمپ کرده‌ایم.

فصاحت اضافه کرد: در صنف نانوایان کارگران ماهر و خوبی داریم، اما به دلیل شرایط اقتصادی از این حرفه کنار رفته‌اند. زمانی که موقع قیمت‌گذاری می‌شود تمام تلاش خود را می‌کنیم که قیمت‌ها افزایش زیادی نداشته باشد و دستوری هم نباشد تا رقابت شکل بگیرد و کیفیت نان افزایش یابد. از آنجایی که نان از اهمیت بالایی برخوردار است از شهردار و اعضای شورای شهر می‌خواهیم خیابان و یا میدانی به این اسم نام‌گذاری شود.

انتهای پیام 

  • دوشنبه/ ۱ آبان ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1402080100571
  • خبرنگار :