به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری قم،سید مهدی قریشی بیان کرد: واقعیت این است که دشمنان ما همواره با سیاهنمایی و ناکارآمد جلوه دادن نظام اسلامی، دروغپردازی و بزرگنمایی نقایص سعی کرده تا پیشرفتها و دستاوردهای کشور را مخفی نماید لذا با یک رویکرد فعالانه میتوان امید را به جامعه تزریق کرد و اعتماد عمومی را افزایش داد.
قریشی افزود: از ابتدای شکلگیری انقلاب اسلامی دشمنان همواره سعی در ناامید کردن مردم از نظام اسلامی داشته و هرچه جلوتر آمدهایم این موضوع پررنگتر شده و با برنامهها و ابزارهای جدید پیگیر ناامید کردن مردم از انقلاب اسلامی بودهاند.
وی ادامه داد: در سال جاری و در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) مقام معظم رهبری بر تقویت ایمان و امید تاکید کردند و آن را وظیفه همگان از جمله مسئولان دانستند؛ این موضوع نشان میدهد که در سالهای اخیر در کنار جنگ ترکیبی و شناختی تا چه اندازه حربه ناامید کردن مردم موثر بوده و تاکید رهبر انقلاب برای مقابله با این حربه از همین جهت است.
معاون استاندار بیان کرد: واقعیت این است که دشمنان ما همواره با سیاهنمایی و ناکارآمد جلوه دادن نظام اسلامی، دروغ پردازی و بزرگنمایی نقایص سعی کردند تا پیشرفتها و دستاوردهای کشور را مخفی کنند و با تمرکز بر برخی کاستیها از جمله در حوزه اقتصاد، مردم را از جمهوری اسلامی ناامید کنند. البته در این میان نباید کمکاریها در حوزه اطلاعرسانی از پیشرفتها و دستاوردهای کشور را نادیده گرفت و به همین جهت رهبر معظم انقلاب بحث جهاد تبیین را مطرح فرمودهاند.
وظیفه همه آحاد در پمپاژ امید آفرینی در جامعه
معاون توسعه و مدیریت منابع استانداری قم در ادامه گفت وگوی خود به نقش همه اقشار و آحاد مختلف ملت در امید آفرینی در جامعه اشاره و اظهار کرد: در هر صورت همه آحاد ملت برای تقویت امید باید نقش ایفا کنند. مدیران با افزایش فعالیتها و تبیین واقعی دستاوردها و ندادن وعدههای غیرقابل انجام، خطبا و سخنرانان با استفاده از تریبونهای در اختیار خود، رسانهها با انعکاس درست حقایق و عدم بزرگنمایی چه در دستاوردها و چه در نقایص و کمبودها، اساتید دانشگاه با تحلیل درست اوضاع برای دانشجویان و همه در این جهاد تبیین که با هدف تقویت امید انجام میشود نقش دارند.
قریشی در ادامه گفت وگوی خود چنین عنوان نمود: بسیاری از نسل جوان ما از آنچه بعد از انقلاب اسلامی در کشور اتفاق افتاده بیخبرند و اگر مقایسه درستی با وضعیت ایران قبل از انقلاب در حوزههای مختلف هم چون عمرانی، آموزشی، بهداشتی، فرهنگی، آزادیهای سیاسی و انجام شود تفاوت کاملاً بیانگر یک جهش در همه این حوزهها است.
به گفته معاون استاندار قم؛ اتفاقاً شاخصهای آن در بسیاری از مراجع بینالمللی قابل دسترسی است تا برای جوانان قابل باورتر باشد. لیکن متاسفانه عادت کردهایم که همواره در حالت انفعال باشیم و اگر خدای ناکرده اتفاقی افتاد در مقام پاسخگویی برآییم، در حالی که با یک رویکرد فعالانه می توان امید را به جامعه تزریق نمود و اعتماد عمومی را افزایش داد.
انتقاد به دور از سیاست زدگی ها و تخریب
معاون استاندار قم در پاسخ به این سئوال که امیدآفرینی میتواند بهانهای برای فراموشی مشکلات و کمکاری برخی مدیران باشد؟ بیان میکند: قطعاً چنین چیزی مورد نظر نیست و اگر ضعفی در عملکرد مسئولین مشاهده شد حتماً باید به آن پرداخته شود ولی از این منظر که این ضعف و نقصی که در کار است اصلاح شده و پوشش داده شود نه اینکه هدف تخریب مسئول یا سیستم باشد و این نکته ظریفی است که باید به آن دقت شود که رویکرد اصلاح وضع نامطلوب و نقایص باشد.
قریشی افزود: در کنار نشان دادن تلاشهای صورت گرفته و نتایج مثبت نیز گفته شده و حتی پیشنهاداتی نیز ارائه میشود، ولی گاهاً مشاهده شده که با یک کمبود یا نقص نه تنها کل کارهای انجام شده را زیر سوال می برند بلکه هر آنچه که قبل از موضوع بوده نیز انکار میشود.
به گفته وی؛ متاسفانه ما در کشور با نوعی سیاست زدگی مفرط روبرو هستیم و آگاهانه یا ناآگاهانه همواره به سرمایه اجتماعی حاکمیت ضربه زدهایم؛ مصداق این موضوع این است که با تغییر دولتها معمولاً مدیران جدید آنچه در قبل از آنها بوده را زیر سوال برده یا انکار نموده اند و این گونه اعتماد مردم را تضعیف کردهایم در حالی که بسیاری از فعالیتهای انجام شده مربوط به دستاوردهای نظام و انقلاب بوده و اگر انتقادی به روشها طرز فکرها، یا برخی عملکردها بوده نباید همه آنچه که اتفاق افتاده را خدشهدار کنیم.
انتهای پیام