به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، محمدهادی ایمانیه امروز، ۳۰ مهرماه در جلسه شورای کشاورزی استان با بیان اینکه سفر دوم رئیس جمهور و هیئت دولت به استان فارس پر خیر و برکت بود، گفت: ترکیب کار علمی و اقدامات اجرایی در حوزه کشاورزی ارزشمند و قطعاً موثر است اما باید با سرعت بیشتری به پیش رود.
استاندار فارس با تأکید بر اینکه موارد و موضوعات نباید وابسته به اعتبارات مالی شوند، افزود: اصلاح الگوی کشت یا ترویج کشاورزی که از طرف اتاق فکر دانشبنیان ارائه شده است، یکی از راههای قابل استفاده و بدون وابستگی مالی است؛ پیشنهادات باید به نحوی ارائه شوند که قابلیت اجرایی در استان را داشته باشند و همچنین به تصمیمگیری خارج از استان معطوف نشوند.
ایمانیه با تأکید بر اینکه به هیچ وجه نباید به یک مسیر محدود شد، تصریح کرد: اعضای شورای کشاورزی استان انسانهای با تجربهای هستند، برای افزایش سرعت کار هماندیشی و دنبال راه چاره باشید و همچنین از تجربه کشاورزان و انسانهای ارزشمند و صاحب نظر برای یافتن راههای میانبر استفاده کنید.
وی بر ضرورت اعتماد به جوانان ایرانی تاکید کرد و افزود: با استفاده از توان فارغالتحصیلان دانشگاهی و ظرفیت شرکتهای دانشبنیان از طریق مهندسی معکوس میتوان برخی از نیازهای سختافزاری را مرتفع کرد.
ایمانیه خواستار انعقاد تفاهمنامه همکاری با دانشگاه شیراز شد و گفت: اساتید برجسته شیمی کشور و چهرههای ماندگار این حوزه در دانشگاه شیراز مشغول به خدمت هستند که میتوان با انعقاد تفاهمنامه برای تولید سموم کشاورزی در این زمینه اقدام کرد.
رئیس شورای کشاورزی استان فارس ادامه داد: از هماکنون برای رهاسازی آب سد درودزن باید برنامهریزی کرد. چند گزینه را تدوین و با توجه به میزان بارشها تصمیمگیریهای لازم اتخاذ شود.
استاندار فارس تصریح کرد: فعال شدن مزارع دیم کار ارزشمندی است که علیرغم بارش نسبتاً خوب باران باید در استان محقق شود.
وی خطاب به سرپرست جدید بانک کشاورزی استان نیز گفت: حمایت ویژه بانک کشاورزی از احداث گلخانه و صنایع تبدیلی در کنار مزارع، دستور کار بانک کشاورزی استان باشد چرا که با تحقق این مهم شاهد ایجاد اشتغال، کاهش ضایعات کشاورزی و همچنین کاهش مصرف آب خواهیم بود.
ایمانیه همچنین بر ضرورت نصب کنتورهای هوشمند بر روی چاههای کشاورزی تأکید کرد و گفت: بانک کشاورزی با آب منطقهای استان و کشاورزان تفاهمنامه سه جانبه امضا کند تا شاهد کاهش بار مالی هزینه نصب کنتورهای هوشمند باشیم؛ در صورتی مصرف آب ساماندهی شود بسیاری از طرحهای دیگر نیز به نتیجه میرسد.
انتهای پیام