استاندار عنوان کرد:

لزوم ترسیم نقشه راه ورزش استان مرکزی/ بر توزیع و مصرف داروهای نیروزا نظارت شود

استاندار مرکزی با تاکید بر نظارت جدی‌تر بر توزیع و مصرف داروهای نیروزا تصریح کرد: این موضوع باید توسط دانشگاه علوم پزشکی استان‌ هرچه سریع‌تر پیگیری شود تا جوانان از این ناحیه تهدید نشوند.

فرزاد مخلص الائمه، ۳۰ مهرماه در اولین جلسه شورای تربیت بدنی و ورزش استان مرکزی اظهار کرد: تخصیص زمین با کاربری مسکونی برای قهرمانان مطابق با آیین نامه تسهیلات تشویقی قهرمانان رتبه اول تا سوم، در استان مورد پیگیری قرار گرفته‌ است، البته ابهاماتی در قانون وجود دارد، اما ما از مسیر قانونی به دنبال گرفتن این زمین‌های اهدایی بدون قرمز شدن فرم "ج" قهرمانان هستیم.

وی با اشاره به اینکه تمام دستگاه‌های اجرایی استان باید برای رفع مسائل و مشکلات ورزش کمک کنند، ادامه داد: از طرف معاون اول ریاست جمهوری در خصوص زمین‌های اهدایی دستورات لازم صادر شده و معاونت عمرانی استان پیگیر این موضوع هست تا به نتیجه برسد.

لزوم ترسیم نقشه راه برای ورزش استان

استاندار مرکزی با تاکید بر لزوم ترسیم نقشه راه برای ورزش استان گفت: این نقشه باید مبتنی بر ظرفیت‌ها، فرصت‌ها و اهداف و همچنین ناظر بر سند دولت مردمی تهیه شود تا هرچه زودتر اقدامات کلان و کوتاه مدت و فوری را دنبال کنیم. همچنین امکان سنجی لازم برای تشکیل صندوق ورزش استان انجام شود تا در صورت امکان، صندوق در استان تشکیل شود.

مخلص الائمه با بیان اینکه باید طرح اشتغالزایی قهرمانان ملی آماده شود، اظهار کرد: بایستی هرچه زودتر پیگیری‌های‌ لازم برای اشتغال ورزشکاران ملی و بین المللی متناسب با توانمندی‌های آنها انجام شود. همچنین وام ایجاد اشتغال نیز باید توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در اختیار قهرمانان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه شهرداری‌ها می‌توانند در احداث و اختصاص سالن‌های ورزشی به عموم مردم نقش آفرین باشند گفت: سالن‌های دستگاه‌های اجرایی فقط اختصاص به کارکنان آن دستگاه ندارد و باید به دستگاه‌های دیگر نیز اجازه فعالیت در آن سالن‌ها داده شود.

وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت خیرین برای احداث سالن‌های ورزشی و حل مشکل خودرویی اعزام ورزشکاران افزود: سازمان برنامه و بودجه استان نیز حداکثر همکاری را برای رفع این مشکل با اداره کل ورزش و جوانان استان داشته‌ باشد.

استاندار مرکزی عنوان کرد: سالن‌های ورزشی در اختیار ادارات دولتی سریعا باید با هماهنگی معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری و دفتر امور بانوان، با تخفیف بالای ۹۰ درصد در ساعاتی که عموما مورد استفاده قرار نمی‌گیرد، در اختیار بانوان خانه‌دار استان قرار گیرد که می‌توان برای این مهم از ظرفیت مساجد و محله‌ها نیز استفاده کرد.

مخلص الائمه با تاکید بر نظارت جدی‌تر بر توزیع و مصرف داروهای نیروزا تصریح کرد: این موضوع باید توسط دانشگاه علوم پزشکی استان‌ هرچه سریع‌تر پیگیری شود تا جوانان از این ناحیه تهدید نشوند. همچنین باید نظارتی جدی بر ورزش دانش آموزان و دانشجویان باشد.

هیات های ورزشی نباید منتظر کمک دولتی باشند

بهنام نظری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز اظهار کرد: همه توجه‌ها در عرصه ورزش قهرمانی، باید در راستای ایجاد تشویق‌ و ایجاد انگیزه در جوانان باشد تا به ورزش روی بیاورند.

وی در رابطه با موضوع اشتغال قهرمانان ملی و بین المللی در دستگاه‌های دولتی گفت: باید موضوعاتی در این جلسه مطرح شود تا انجام شدنی باشد و مستندات و دستورالعمل‌های لازم وجود داشته باشد.

نظری افزود: اداره کل ورزش و جوانان تا حدی می‌تواند به هیئت‌ها کمک کند. هیئت‌ها باید از لختی و کرختی رها شوند و به فکر درآمدزایی باشند. هیئت‌های ورزشی نهادهای عمومی غیر دولتی هستند و نباید منتظر باشند تا از دولت کمک بگیرند.

نظری با بیان اینکه حوزه ورزش آنقدر گسترده هست که با یکی دو جلسه نمی‌شود مشکلاتش را حل کرد: مشکلات ورزش استان را باید اولویت بندی کنیم و طبق اولویت‌ها جلو برویم. همچنین جلسات شورای ورزش بسیار مهم است و مدیران کل باید شخصا خودشان در جلسه شرکت داشته باشند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی افزود: تهیه اطلس ورزش استان کار خوبی است ولی به یک فرایند پنج ساله نیاز دارد تا نتیجه‌ای خوب داشته باشد.

۶۰ درصد قهرمانان برون مرزی ورزش استان مرکزی فاقد شغل هستند

مسعود پیرایش مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی، نیز اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ رتبه استان در بحث شناسایی استعدادهای برتر رتبه ۳۰ کشور بود اما امسال با تلاش‌های بی‌وقفه، ۷ پله صعود کردیم. اما همچنان راضی به این رتبه نیستیم چراکه جایگاه استان باید در میان ۱۰ رتبه برتر کشور باشد.

وی اضافه کرد: در جلسه شورای مسکن استان در تیرماه بود که شخص استاندار موافقت کردند که به قهرمانان بین المللی زمین هدیه شود به شرطی که فرم "ج" آنها قرمز نشود. در طول مسابقات هانگژو، آیین نامه را پیگیری ‌کردیم و اکنون منتظر تایید از طرف تهران هستیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی افزود: ۲۰ میلیون تومان به ۱۳ نفری که از استان عازم هانگژو شدند دادیم و به قهرمانان نیز وقتی آمدند حواله ۳۰ میلیون تومانی دادیم که به زودی پرداخت خواهد شد.

وی در رابطه با اظهارات روز گذشته حسین رسولی ‌دارنده مدال طلای بازی‌های آسیایی اظهار کرد: حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به آقای رسولی پاداش قهرمانی  داده می‌شود. همچنین رئیس فدراسیون به من گفتند که ما برای ایشان غیر از هزینه‌های غذا و البسه ورزشی، حدود ۱۰۰ میلیون تومان پول هتل پرداخت کرده‌ایم.

پیرایش با تاکید بر لزوم حل مشکل اشتغال قهرمانان استان تصریح کرد: قهرمانان برون مرزی استان مرکزی در سال گذشته ۹۵ نفر بودند که امسال ۱۵ نفر به آنها اضافه شد که حدود ۶۰ درصد این افراد فاقد شغل هستند.

پروین مفتح زاده، مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی نیز با تاکید بر اهمیت ورزش همگانی برای بانوان اظهار کرد: آموزش اعتقادی، سیاسی و احکام عملی برای ورزشکاران به ویژه بانوان باید در دستور کار قرار گیرد و از بانوانی که احکام را در مسابقات رعایت می کنند باید به صورت ویژه تقدیر شود.

برگزاری ۶۲ رویداد ورزش کارگری در هفت ماهه امسال

جمشید امیدی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی نیز در رابطه با ورزش کارگری استان اظهار کرد: در استان مرکزی ۵ مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران داریم که مشغول به فعالیت هستند.

امیدی با اشاره به کسب مقام‌های برتر متعدد در مسابقات ورزش‌های کارگری کشوری توسط ۱۵ تیم اعزامی ورزشکاران استان گفت: در استان مرکزی ۶۲ رویداد ورزش کارگری در هفت ماهه امسال داشتیم که نشان دهنده فعال بودن تمام مجموعه‌های ما در این راستا است.

وی با بیان اینکه استخر کارگران شهرستان خمین پیشرفت ۹۵ درصدی داشته است ادامه داد: در رابطه با اشتغال قهرمانان در صنایع، بهتر است در کارخانجات بزرگ و مادر استان انجام شود چراکه واحدهای تولیدی بخش خصوصی به دنبال نیروی کار همیشه حاضر در خط تولید هستند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۳۰ مهر ۱۴۰۲ / ۱۵:۲۰
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402073021610
  • خبرنگار : 50598