حجت الاسلام رضا براتی زاده در همایش نکوداشت یکصدمین سال تاسیس سازمان ملی استاندارد ایران که ۲۹ مهرماه در بجنورد مرکز خراسان شمالی برگزار شد، اظهار کرد: به رغم تلاش هایی که صورت می گیرد اما هنوز استانداردسازی در نقطه مطلوب قرار ندارد.
وی تاکید کرد: دین ما بر خودداری از کم فروشی و توجه به اوزان تاکید کرده است که مصداق استانداردسازی محسوب می شود اما به عنوان یک مسلمان هنوز انتظارت دین ما برآورده نشده است.
وی خاطرنشان کرد: سرآمد مواد غذایی که سر سفره هر ایرانی وجود دارد نان است که کیفیت آن تعریفی نیست و اگر بخواهیم یک نان با کیفیت و استاندارد پیدا کنیم پیدا نمی شود و این نشان می دهد یک جای کار اشکال دارد و چرخه آن معیوب است.
امام جمعه موقت شهرستان بجنورد و رئیس کل دادگستری خراسان شمالی گفت: در مهندسی راه، ساختمان و دیگر ساخت و سازهایی که داریم، با وجود تمام تلاش ها، برنامه ریزی ها و نظارت ها، می بینیم وقتی یک سیل در جوادیه می آید تعداد زیادی از شهروندان ما آسیب می بینند که در آن هم شهروندان مقصر هستند و هم حاکمیت تقصیر دارد و نظارت، برنامه ریزی و طراحیِ دقیق اجرا نشده است.
وی به مشکلات حوزه راه استان نیز اشاره و تصریح کرد: به عنوان مثال در دوراهی خندقلو، چقدر در گذشته برای آن برنامه ریزی، طراحی، هزینه و... شد اما این نقطه نهایتا دچار اشکال شود و اکنون هرچه تلاش می کنند، هنوز هم برطرف نشده است. پل مجاور کنار گذر بجنورد نیز همینطور.
حجت الاسلام رضا براتی زاده اظهار کرد: به نظر می رسد حرف پایانی را استاندارد نمی زند. چون از قدرتی که بنا است برخوردار باشد، برخوردار نیست. اگر می خواهیم برنامه هایمان و طرح هایمان استاندارد بشود باید حرف آخر و امضای آخر را در همه حوزه ها، استاندارد بزند.
«استاندارد» فراقوه ای شود
رئیس کل دادگستری خراسان شمالی گفت: سازمان ملی استاندارد، زیرمجموعه یکی از قوا محسوب می شود و در این دولت به نظر می رسد اقدامات ویژه ای برای آن در حال انجام است و عنایت ویژه ای به سازمان استاندارد وجود دارد اما به عنوان یک حقوقدان می گویم که اگر سازمان ملی استاندارد، فراقوه ای باشد تصمیمات و نظرات آن کارایی بیشتری خواهد داشت.
انتهای پیام