یک استاد دانشگاه:

باید ارتباطات را در خانواده‌های خود احیا کنیم

یک استاد دانشگاه با بیان اینکه باید ارتباطات را در خانواده‌های خود احیا کنیم گفت: اگر این ارتباطات احیا شود، ارتباط خانواده‌ با مدرسه نیز بیشتر خواهد شد.

علی اصغر احمدی، ۲۹ مهر ماه در آیین بزرگداشت هفته پیوند اولیا و مربیان استان مرکزی اظهار کرد: کلمه ارتباط یکی از مفاهیم بنیادی عالم و یکی از شاهرگ‌های زندگی انسانی‌ است.

وی با تاکید بر لزوم تربیت حکیمانه گفت: حکمت را باید به ارتباطات خود اضافه کنیم چراکه نگاه حکمت آمیز به شما ارتباط صحیح را یاد می‌دهد.

این استاد دانشگاه ادامه داد: ما در مسئله ارتباط درون خانواده و ارتباط مدرسه با خانه اشکالات و نقص‌های بسیار داریم و بایستی این خلاءهای موجود در ارتباطات درون خانواده را برطرف کنیم.

وی اضافه کرد: خانواده‌ای بالنده است که اگر درونش صدایی هست، صدای گفت‌وگو و تبادل کلام زیباست و اگر سکوت هست نشان دهنده این است که هرکس کار سازنده‌ای انجام می‌دهد.

اولین رییس انجمن علمی اولیاء و مربیان ایران افزود: خانواده‌ای آشفته است که اگر صدایی هست به دلیل دعوا و درگیری و اگر سکوت هست از روی قهر کردن و لجاجت در حرف نزدن است.

احمدرضا نوازنی، مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این آئین با اشاره به اتفاقات اخیر در نوار غزه اظهار کرد: سفیر اردن در ایران، قبل از انقلاب، کتابی به نام سرگذشت فلسطین نوشته و در آن به گوشه‌هایی از جنایات صهیونیست‌ها علیه مسلمانان پرداخته شده است.

وی اضافه کرد: مقطعی از تاریخ را نمی‌شود پیدا کرد که جنگ بین حق و باطل نبوده باشد. درگیری‌های حق و باطل همیشه هست اما مهم این است که انسان خودش را در طرف درست قرار دهد.

نوازنی در ادامه، با بیان اینکه علم رأس همه خوبی‌ها و جهل رأس همه بدی‌هاست، علم آموزی را مقدمه تربیت دانست و تصریح کرد: اگر بنا داریم که بچه‌ها خوب تربیت شوند، باید آموزش خوبی داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: یک دستگاه به تنهایی نمی‌تواند تمام بار آموزشی و تربیتی کشور را به دوش بکشد و لازم است همه دستگاه‌ها کمک کنند. همچنین اولیا و مربیان باید دست به دست هم دهند تا آموزش و پرورش را کمک دهند.

وی اظهار کرد: به خاطر آینده کشور، استان و شهر خود، هرکس به هر میزان که در توان دارد باید به آموزش و پرورش کمک کند و پای کار بیاید.

نوازنی تصریح کرد: اولیا می‌توانند با مدیران هم فکری کنند تا برنامه‌های خوبی برای دانش آموزان تدارک دیده شود و خروجی خوبی را از لحاظ تعلیم و تربیت داشته باشیم. البته باید دقت داشته باشند که برنامه‌های پیشنهادی مغایرت با سیستم آموزش و پرورش نداشته باشد.

به گزارش ایسنا در پایان این مراسم از انجمن‌های اولیا و مربیان برگزیده استان مرکزی تقدیر و تشکر شد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۹ مهر ۱۴۰۲ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402072920513
  • خبرنگار : 50598