علیرضا عباسنیا در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به ظرفیتهای بالای ابهر در حوزه سرمایهگذاری، عنوان کرد: با توجه به همین موضوعات، فرصتها و استعدادهایی که در شهر وجود دارد اطلس سرمایهگذاری ابهر تدوین خواهد شد.
وی با توضیح اینکه پتانسیلهای شهر، فرصتهای سرمایهگذاری، جذابیتهای سرمایهگذاری و جزئیات آن در این اطلس جانمایی، تعریف و برای سرمایهگذاران معرفی میشود، ادامه داد: امیدواریم این اقدام گامی رو به جلو در توسعه، عمران و آبادانی بیش از پیش شهر ابهر باشد.
این مسئول با توضیح اینکه اطلس جامع سرمایهگذاری شامل چندین طرح توجیهی است که هر کدام شامل طراحی، برآورد و هزینه کرد، توجیه اقتصادی و مزایای طرح است، اضافه کرد: برای شهری مثل ابهر که به عنوان دومین شهر بزرگ استان و دروازه فرهنگ و تمدن شمالغرب کشور، دارای چندین فرصت سیاحتی، گردشگری، تفریحی، اقتصادی و زیرساختی است پیشبینی میشود دستکم حدود ۲۰ طرح سرمایهگذاری حداقل برای پنج سال آینده و بیشتر از دل این بسته بیرون خواهد آمد که سرمایهگذاران بخشهای خصوصی و علاقمندان به سرمایهگذاری در حوزه شهری میتوانند مشارکت کنند.
شهردار ابهر با توضیح اینکه برابر بند (د) از ماده ۸ شیوهنامه سرمایهگذاری بر تهیه اطلس موجود شده که درصدد تهیه آن هستیم، یادآور شد: این اطلس مسیر حرکت شهرداری برای جذب سرمایهگذار را فراهم میکند.
عباسنیا با تاکید بر اینکه سرمایهگذاران نباید در کاغذبازی اداری گرفتار شوند، گفت: تکریم فعالان اقتصادی برای ترغیب آنها به سرمایهگذاری در شهر مؤثر است که در این زمینه نیز اهتمام جدی در شهرداری وجود خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: لزوم سرمایهگذاری و اجرای پروژههای خدماتی فرهنگی، اجتماعی و ... در شهر مستلزم همفکری، همکاری و همراهی مجموعه مدیریت شهری، شهروندان و مدیران شهری است که امید است با این همراهی و همفکری در راستای آبادانی شهر و در مسیر جریان خدمت به شهروندان گامهای مؤثری برداشته شود.
انتهای پیام