ناصر حقطلب در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: رشتههایی از قبیل اسکی روی آب، جتاسکی، ماهیگیری، قایقهای موتوری، پارسل سواری، ورزش در آب، پدل برد یا پاروزنی ایستاده تحت پوشش هیئت یاد شده قرار دارد. ظرفیت فعالسازی این رشتهها در سدهای گلابر، حسن ابدال و بوئین استان وجود دارد و طبق برنامه تلاشها بر آن است که پایگاه ورزشهای دریایی در یکی از سدهای این استان ایجاد شود.
وی با بیان اینکه زنجان سیزدهمین استانی است که هیئت ورزشهای دریایی و ساحلی را راهاندازی کرده است و از ظرفیتهای خوبی برای رشد و توسعه برخوردار است، تصریح کرد: هنوز شناخت کافی نسبت به ورزشهای دریایی و ساحلی در جامعه وجود ندارد بنابراین نیازمند فعالیتهای مناسب تبلیغی و رسانهای هستیم تا عموم مردم با چنین ورزشهای مفرحی آشنا شوند.
این مسئول در ادامه به برگزاری اولین جشنواره مسابقات ماهیگیری خانوادگی و بازیهای بومی و محلی با مشارکت خانوادههای زنجانی نیز اشاره کرد و یادآور شد: این مسابقه به مناسبت هفته تربیت بدنی و با هدف ایجاد پویایی و نشاط و شادابی در جامعه بین خانوادههای زنجانی برگزار شد.
رئیس هیئت ورزشهای دریایی و ساحلی استان زنجان خاطرنشان کرد: در این رویداد ۳۰ خانوار به تعداد ۲۸۰ نفر شرکتکننده حضور داشتند که در نوع خود استقبال بالای گروههای هدف را به دنبال داشت و در پایان این رقابتها به نفرات اول تا سوم جوایز نقدی داده شد.
انتهای پیام