به نقل از ویفروم، جامعه جهانی هر سال در روز جهانی بینایی گرد هم میآیند تا این روز را گرامی دارند و امسال نیز این روز با موضوع عشق به چشمان خود در محل کار، بهعنوان یادآوری مفید عمل کرده است.
اهمیت سلامت بینایی در محل کار را نمیتوان اغراق کرد. همانطور که ما در دنیای دیجیتالی و بصری پرتقاضا حرکت میکنیم، چشمان ما اغلب قهرمانان گمنام بهرهوری و رفاه ما هستند.
مشکلات بینایی تشخیص داده نشده و مدیریت نشده در بین کارکنان منجر به هزینههای اقتصادی قابل توجهی برای کارفرمایان و جامعه میشود.
هزینههای مستقیم و غیرمستقیم مرتبط با مسائل بینایی، ازجمله هزینههای پزشکی، غیبت از کار و کاهش بهرهوری، بار مالی قابل توجهی را بر دوش سازمانها وارد میکند.
بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، هزینه بهرهوری سالانه ناشی از اختلال بینایی ۴۱۱ میلیارد دلار است که بار اقتصادی قابل توجهی را در سراسر جهان ایجاد میکند. این رقم بسیار بیشتر از شکاف هزینه برآورد شده برای رفع نیاز برآورده نشده اختلال بینایی است که حدود ۲۵ میلیارد دلار تخمین زده میشود.
تخمین زده میشود که ۱۳ میلیون نفر با مشکلات بینایی مرتبط با شغل خود زندگی میکنند. این آمار این واقعیت سخت را نشان می دهد که میلیونها کارمند با مشکلات بینایی روبرو هستند که مستقیماً با خواستههای شغلی آنها مرتبط است.
تقریباً ۳.۵ میلیون صدمات چشمی در محیطهای کاری بهطور سالانه رخ میدهد که یک درصد قابل توجه از کل آسیبهای شغلی غیر کشنده را شامل میشود.
علاوه بر هزینههای انسانی، تلفات اقتصادی قابل توجهی نیز وجود دارد. افرادی که دارای اختلالات بینایی هستند، ۳۰ درصد کمتر احتمال دارد که شاغل شوند و با موانع بزرگی برای یافتن کار مواجه شوند. این تأثیر نامطلوب بر خانوادهها، جوامع و اقتصاد از طریق دستمزدهای از دست رفته و کاهش فرصتهای شغلی است.
تأثیر سلامت بینایی خوب بر زندگی ما کاملاً مشهود و به شدت با اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد مرتبط است.
افزایش آگاهی در مورد اهمیت سلامت بینایی در محل کار بسیار مهم است. شرکتها میتوانند کمپینهای آموزش سلامت چشم را سازماندهی، مطالب اطلاعاتی را توزیع و منابعی را برای کارمندان فراهم تا سلامت چشمشان را کنترل کنند. این تلاشها میتواند به فرهنگ مراقبت از چشم در سازمانها کمک کند.
روز جهانی بینایی پیامدهای اقتصادی سلامت بینایی در محل کار را برجسته کرد و پرداختن به مسائل بینایی فقط یک موضوع سلامت فردی نیست، بلکه یک جزء حیاتی از ثبات اقتصادی جهانی و توسعه پایدار است.
انتهای پیام