یک عضو شورای اسلامی شهر ساری امروز در این جشنواره، برگزاری این رویدادها را جلوهای از هنرهای زنان مازندرانی در حوزههای گوناگون و بهویژه صنعت غذا و هنرهای سنتی دانست و با اشاره به توانمندیهای بانوان شاغل در شهرداری گفت: مرکز امور بانوان و خانواده با برنامهریزی درست از این ظرفیت بالا و مستعد جهت تعالی خردهفرهنگها و همچنین هنرهای بومی بهرهگیری کند.
شهرام ایرجی با اشاره به حضور گسترده و پرشور بانوان در غرفههای جشنواره، افزود: این عزم راسخ نشاندهنده توانمندی بانوان در عرصههای مختلف و ترویج استفاده از غذای سالم در خانواده است.
این عضو ششمین دوره شورای اسلامی شهر ساری ضمن بازدید از فرهنگسرای عفاف و حجاب شهرداری و کارگاه خیاطی، گفت: بهرهمندی از ظرفیتهای درون سازمانی و تولیدات داخلی در کاهش هزینهها اثرگذار است.
حسن کلانتری معاون برنامهریزی و هماهنگی مناطق شهردار ساری نیز با اشاره به توانمندیهای بانوان ساروی، گفت: آشنایی بافرهنگ و هنر بومی نیاز نسل امروز محسوب میشود تا از این طریق به تقویت خودباوری آنها کمک شود.
همچنین مشاور شهردار در امور بانوان و خانواده شهرداری ساری نیز با قدردانی از مشارکت آموزش و پرورش و شرکتکنندگان در این جشنواره گفت: مرکز امور بانوان و امور خانواده شهرداری ساری برای اجرای برنامههای فرهنگی با مشارکت تمامی مراکز فرهنگی، هنری و آموزشی استقبال میکند.
راحله حاجیان به حمایت شهردار ساری از برنامههای فرهنگی و مناسبتی اشاره کرد و افزود: این شهرداری تلاش دارد تا برای حفظ آیین و سنت و بازتولید آثار فرهنگی و بومی گامهای اثرگذار در تقویت فرهنگ و حفظ آیین و سنتهای بومی بردارد.
وی از همکاری و همراهی معاونان و مدیران شهرداری ساری در جهت برگزاری این جشنواره قدردانی کرد و ادامه داد: شهرداری مرکز مازندران برای حفظ ارزشهای فرهنگی و هنری از هیچ کوششی فروگذار نمیکند و این جشنواره فرصتی مهم برای ترویج و تحکیم ارزشها و اندوختههای فرهنگی و هنری مازندران و انتقال آن به نسلهای آتی است که تمامی مراکز فرهنگی و هنری میتوانند منتفع شوند.
به گفته مشاور شهردار در امور بانوان و خانواده شهرداری ساری، بانوان ساروی انواع غذاهای بومی و محلی را در بیش از ۴۰ غرفه به معرض نمایش گذاشتند.
انتهای پیام