محمد خزاعی امروز، ۲۵ مهر در در نشست مشترک با مدیرعامل بنیاد بینالمللی فرهنگی امام رضا(ع) که در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: جشنواره امام رضا(ع) سالیان سال است که شروع و در ابعاد گستردهای برگزار میشود و در برخی رشتهها زمینههای تولیدی خوبی را مهیا کرد، اما در حوزه تولید فیلم متاسفانه اتفاقات مهمی نیافتاده است.
وی افزود: باید رویکرد و تمرکز را به سمت تولید آثار در این حوزه ببریم. چرا نباید تولیدات فاخر و ماندگاری در زمینه امام رضا(ع) نداشته باشیم؟ آیا مشکل منابع مالی است یا همت عالی؟
رئیس سازمان سینمایی با بیان اینکه جشنواره تئاتر رضوی را در گذشته تفکر تولید نمایش و کتاب و اجراهای جدید آن را متمایز و جریان ساز کرده بود، خاطرنشان کرد: جشنوارهها اساسا بهانهای برای رشد و رونق تولید در حوزههای عمومی و موضوعی هستند و ضروری است با کمک نهادهای مختلف تولیدات سینمایی در دستور کار قرار گیرد.
وی اضافه کرد: معتقدم به جای برگزاری یک جشنوارهای، کار سینمایی را شروع کنیم و قطعا اگر جرقه چنین کاری بخورد متوقف نخواهد شد.
خزاعی با اشاره به لزوم جریانسازی سینمایی پیرامون امام رضا(ع) از مجرای تولید آثار عنوان کرد: باید جلسات مشورتی و هماندیشی برای تولید فیلم در این زمینه به طورجدی پیگیری شود. این مطالبه میلیونها انسان متدین و عاشق امام رضا(ع) است. آیا بعد از ۴۰ سال نباید کاری سترگ با موضوع امام رضا(ع) تولید شود؟
وی با تاکید در راستای برگزاری جشنواره امام رضا(ع) حرکت به سمت تولید یک مطالبه جدی است که باید محقق شود تصریح کرد: نگاه ما به این رویداد معنوی حمایتی است ولی معتقدم رویکرد، تمرکز و دغدغه ما باید تولید آثار دینی در کشور باشد و قطعا چیزی که از جشنوارهها باقی میماند آثار تولید شده موضوعی است.
رئیس سازمان سینمایی با بیان اینکه وقتی همه ما مدیون امام هشتم(ع) هستیم این کوتاهی در حوزه فرهنگ نباید دیده شود، گفت: از همه دستگاههای ذیربط اعم از سازمان سینمایی، آستان قدس رضوی، حوزه هنری، سازمان حج و زیارت، سازمان اوقاف، شهرداریها و... باید دست به دست هم دهیم و فعالیت را در زمینه تولید آثار ماندگار رضوی آغاز کنیم.
وی با تمجید از اقدامات بنیاد فرهنگی امام رضا(ع) در زمینه ترویج ارزشهای معنوی امام هشتم اضافه کرد: باید این رویکرد تقویت شود، چرا که امروز کشورهای مختلف احتیاج به محصولات فرهنگی در این حوزه دارند. بدیهی است که فیلم، تاثیرگذارترین ابزار و رسانه در این حیطه است.
وی افزود: جوانان دنیا امروز تشنه معارف واقعی اسلام هستند و نشر درست معارف اسلامی به زبان تصویر به آگاهی و بازشناسی حقیقت کمک میکند و موجاسلامهراسی را خنثی میسازد.
همچنین مرتضی سعیدیزاده، مدیرعامل بنیاد بینالمللی امام رضا(ع) در این نشست با ارائه گزارشی از وضعیت و روند جشنواره فیلم رضوی به برنامهریزی در راستای توسعه این رویداد و تغییرات ساختاری آن برای دوره اینده پرداخت و گفت: نحوه برگزاری جشنواره را نسبت به سال گذشته با تاکید بر ملی و حرفهایتر شدن متفاوت کردیم و مرکزیت جشنواره و دبیرخانه آن در بنیاد امام رضا(ع) مستقر خواهد شد ولی در ابعاد ملی و در همه استانها برگزار میشود.
وی با تشریح ساختار جشنواره و بخشهای آن در حوزههای کوتاه، داستانی و نیمه بلند اضافه کرد: با توجه به اینکه جشنواره از سال ۹۹ برگزار نشده کلیه آثار از آن تاریخ پذیرش میشوند.
سعیدی زاده از ایجاد زیرساختهای تخصصی در قالب دفتر بعد از برگزاری جشنواره در بنیاد فرهنگی امام رضا(ع) خبر داد و اظهار کرد: این یکی از راهبردهای ما خواهد بود و اگر این زیرساختها ایجاد نشود قطعا موفق نخواهیم بود.
وی ادامه داد: در نظر داریم با رویکرد همگرایی همه نهادهای فرهنگی و هنری را به منظور اعتباربخشی و حمایت پای کار بیاوریم.
بر اساس گزارش ادارهکل روابط عمومی سازمان سینمایی، سعیدی زاده با تاکید بر جوانگرایی در این زمینه گفت: توجه جدی به جریان نوپا و حرفهای در راستای رشد و استعدادیابی یک نسل جدید در بوم ایران خواهیم داشت.
انتهای پیام