شرایط مولدسازی دارایی‌های دانشگاه‌ها از زبان معاون وزیر علوم

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع انسانی وزارت علوم با تاکید بر اینکه ۵۰ درصد اموالی که دانشگاه‌ها در بحث مولد سازی معرفی می‌کنند در خزانه باقی می‌ماند، گفت: این در حالی است که دو وزارتخانه آموزش و پرورش و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این زمینه مستثنی هستند و هر اندازه اموال در مولدسازی به فروش برسانند در آمد تمامی آن به خودشان اختصاص می‌یابد.

دکتر علی خطیبی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب به شرایط مولد سازی در دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم اشاره و اظهار کرد:  در بحث مولد سازی، ۵۰ درصد اموالی که از سوی دانشگاه ها معرفی می‌شود در خزانه باقی می‌ماند و این مراکز از اینکه صد در صد این اموال را در اختیار بگیرند، مستثنی نشدند؛ این در حالی است که دو وزارتخانه آموزش و پرورش و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این زمینه مستثنی هستند و هر اندازه از دارایی ‌ها را در مولد سازی به فروش برسانند در آمد تمامی آن به خودشان اختصاص می‌یابد.

وی در ادامه تصریح کرد: در صورتی دانشگاه‌ها می توانند صد درصد اعتبارات مولد سازی را جذب کنند که پروژه‌های نیمه تمام به سازمان برنامه و بودجه معرفی شوند و این پروژه‌ها مورد تایید آن سازمان قرار بگیرند.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع انسانی وزارت علوم با تاکید بر اینکه دانشگاه ها با آمادگی کامل سال تحصیلی خود را آغاز کردند، گفت: تابستان امسال اعتبار خوبی از سوی نهاد ریاست جمهوری و سازمان برنامه و بودجه بابت بازسازی فضاهای دانشگاه‌ها دریافت کردیم.

دکتر خطیبی یادآور شد: البته منظور این نیست که دانشگاه ها در حال حاضر مشکل مالی ندارند اما با وجود مشکلات مالی در حوزه هایی نظیر تغذیه امسال دانشگاه ها سال تحصیلی را با آمادگی کامل آغاز خواهند کرد و قطعا دولت نیز مجدد یارانه تغذیه به دانشگاه ارائه خواهد داد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر حدود ۵۰ درصد از اعتبارات جاری دانشگاه ها تخصیص پیدا کرده است.


انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۵ مهر ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۹
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402072517360
  • خبرنگار : 71567

برچسب‌ها