مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (رە) در استان کردستان:

مهمترین اهداف بنیاد برکت ایجاد پروژەها و توانمندسازی اقتصادی جامعە است

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (رە) در استان کردستان گفت: مهمترین اهداف بنیاد برکت ایجاد پروژەها و توانمندسازی اقتصادی جامعە است.

محمدمهدی طالبی در حاشیە نمایشگاە دستاوردهای فناورانە جهاد دانشگاهی کردستان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اکثر تسهیلات پرداختی توسط ستاد اجرایی امام (رە) بە حوزە روستایی با هدف کاهش و جلوگیری از مهاجرت مردم از روستاها بە شهرها است.

وی بە نبود زنجیرە تکمیلی در استان کردستان اشاره کرد و افزود: کشاورزی یکی از ظرفیت‌های بالقوە استان کردستان است کە متاسفانە زنجیرە تکمیل در این حوزە تکمیل نشدە است و همە تلاش ما ایجاد زنجیرە تکمیل در کردستان است.

طالبی بر جذب سرمایەگذار برای ایجاد زنجیرە تولید در استان تاکید و خاطرنشان کرد: با ایجاد این زنجیرە شاهد اشتغال پایداری در استان کردستان خواهیم بود.

وی هدف از طرح جهش تولید در دیمزارها را افزایش بهرەوری اراضی کشاورزی دانست و گفت: طی یک سال اخیر بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان خدمات بلاعوض بە حوزە کشاورزی ارائە شدە است.

طالبی یادآور شد: استان کردستان جزو استان‌ها برتر در حوزە طرح جهش تولید در دیمزارها است.

وی تصریح کرد: یکی از اهداف اقتصادی بنیاد برکت، توانمندسازی اجتماع است، زیرا زمانی کە جامعە توانمند باشد شهرستان و بە تبع آن استان و هم چنین کشور نیز توانمند خواهد شد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۵ مهر ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۰
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1402072517335
  • خبرنگار : 50294