رئیس پارک علم و فناوری خوزستان عنوان کرد

لزوم همکاری دستگاه قضایی برای کاهش مشکلات حقوقی دانش‌بنیان‌ها

رئیس پارک علم و فناوری خوزستان با اشاره به راه‌اندازی شعبه تخصصی شورای حل اختلاف، گفت: همکاران ما فعالان فنی و علمی هستند و اغلب در مباحث علمی کار می‌کنند و کمتر به مسائل حقوقی آشنایی دارند و به این دلیل در بسیاری از مواقع ممکن است به مشکل بخورند.

دکتر محمد راضی‌جلالی در آیین افتتاح شعبه تخصصی پارک علم و فناوری شورای حل اختلاف اهواز که امروز (۲۴ مهرماه) برگزار شد، اظهار کرد: حل مسائل حقوقی شرکت‌های دانش بنیان نیاز به یک‌مجموعه کاملا تخصصی دارد و این موارد نباید در سایر مجموعه‌های عمومی مطرح شوند و به این دلیل، شورای حل اختلاف در پارک علم و فناوری استان خوزستان شکل گرفته است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به راه‌اندازی شعبه تخصصی پارک علم و فناوری شورای حل اختلاف اهواز، ادامه داد: این شعبه، دومین شعبه شورای حل اختلاف پارک‌های علم و فناوری کشور است و امید است فعالیت آن بتواند در حل مسائل و مشکلات این مجموعه اثرگذار باشد.

رئیس پارک علم و فناوری خوزستان با اشاره به ضرورت راه‌اندازی این مرکز حقوقی، گفت: با احترام به همه پیمانکاران، اما جنس کار کردن پیمانکار با کار علمی متفاوت است و در این خصوص خلاءهایی وجود دارد که به مساله آموزش بازمی‌گردد. همکاران ما فعالان فنی و علمی هستند و اغلب در مباحث علمی کار می‌کنند و کمتر به مسائل حقوقی آشنایی دارند و به این دلیل در بسیاری از مواقع ممکن است به مشکل بخورند.

راضی‌جلالی در پایان یادآور شد: در کنار شعبه تخصصی پارک علم و فناوری شورای حل اختلاف، آموزش نیز باید انجام شود و بتوانیم از نظر دقیق همکاران قضایی برای ارتقای سطح دانش فعالان و فناوران در پارک علم و فناوری استفاده کنیم تا چالش حقوقی و قضایی به حداقل برسند. از نگاه مثبت دادگستری و شورای حل اختلاف به شرکت‌های دانش بنیان تشکر می‌کنم.

به گزارش ایسنا، نعمت‌الله نمازی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان پیمان تحکیم نیز در این نشست گفت: می‌توان شوراهای حل اختلاف کارگری را در پارک‌های علم و فناوری به صورت مستقل برگزار کرد به جای اینکه به ادارات کار مراجعه شود و پارک می‌تواند مرکزی برای حل و فصل مسائل کارگری داشته باشد.

وی ادامه داد: ما با رویکرد شرکت‌های دانش بنیان می‌خواهیم با نیروها ارتباط بیشتری داشته باشیم و بدین ترتیب باید مرکزی داخلی برای مشکلات کارگری دایر شود. در پارک‌ها، مساله‌ای به نام زایش شرکت‌های جدید داریم و گاه با مشکلات نبود آگاهی در ارتباط با در ارتباط با مسائل قانونی و حقوقی روبه‌رو هستیم. با توجه به اطلاعات کم، مسائلی پیش می‌آید که بعدا ممکن است دچار مشکلات و تلفات منابع و امکانات شویم. در این شرایط می‌توان از شعبه شورای حل اختلاف کمک ‌گرفت تا آموزش‌های لازم به شرکت‌های دانش بنیان داده شود. همچنین این شعبه می‌تواند در ارتباط با اختلاف‌ها با سازمان‌های داخلی و شرکت‌های جدید کمک کند. 

علی‌اکبر مشهدی‌زاده مدیرعامل شرکت بهادر صنعت کارون نیز گفت: شرکت‌های دانش بنیان عموما شرکت‌های نوپا هستند و ساختار منسجمی در مسائل حقوقی و قراردادی ندارند و تمام قراردادهای منعقد شده با پیمانکاران، یک جانبه است.

وی با اشاره به مسائل مطرح شده در ارتباط با پیمانکاران، گفت: ضعف کارشناسی در بدنه قضایی، یکی از این مسائل است؛ کارشناسان امور پیمانکاری، فاقد دانش و آگاهی هستند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۴ مهر ۱۴۰۲ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402072416873
  • خبرنگار : 50300