معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

سلامت روان فردی با آشنایی با قرآن و مفاهیم دینی بهبود پیدا می‌کند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان این‌که یکی از موارد مداخله مثبت در بحث روان، آشنا شدن با قرآن و مفاهیم دینی است، گفت: سلامت روان فردی در جامعه با آشنایی قرآن و مفاهیم دینی بهبود پیدا کرده و به کاهش استرس در همه‌ی مسائل افراد منجر می‌شود.

جواد احمدیان دوشنبه، ۲۴ مهرماه، در همایش هفته سلامت روان که در مرکز آموزشی و درمانی رازی تبریز برگزار شد، اظهار کرد: پیشگیری و آموزش بهداشت روان باید در اولویت قرار گیرد. اگر صبر کنیم و در چنین مسائلی مداخله نکنیم، کار از کار می‌گذرد و مهار آن غیر ممکن می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به این‌که آموزش مشکلاتی که افراد از بدو تولد به آن دچار می‌شوند، انجام نمی‌گیرد، گفت: ما باید مشکلات افراد را از زمان به دنیا آمدن آن‌ها لحاظ کنیم و نسبت به آن‌ها آموزش‌هایی ارائه دهیم تا فرد بداند در مواجه با مشکلات چگونه به آن غلبه کند.

وی ادامه داد: باید موضوع سلامت روان را به صورت پیشگیرانه مطرح کنیم تا کار به جایی نکشد که مداخله روانشناسی به روانپزشکی تغییر پیدا کند. باید آموزش‌های لازم برای والدین انجام گیرد تا فرزند سالم را تحویل جامعه داده و استرس‌های حین تحصیل و کنکور، مشکلات ورود به خانواده و فرزندآوری آن‌ها کاهش پیدا کند.

احمدیان با بیان این‌که یکی از ضروریات زندگی بشر، آرامش است، گفت: وقتی سلامت تعریف می‌شود، آن را سلامت بهداشت، سلامت جسمی، روحی روانی و اجتماعی تلقی می‌کنند بنابراین سلامت جسم و روان لازم و ملزوم یکدیگر هستند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۴ مهر ۱۴۰۲ / ۱۴:۰۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402072416801
  • خبرنگار : 50536