سمیه راغبنافع در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به نبود پایگاه انتقال خون در شهرستان رزن و تقاضای زیاد افراد در راستای اهدای خون اظهار کرد: نبود مرکز اهدای خون در این شهرستان موجب شده تا افراد متقاضی اهدای خون رزن به ناچار برای این امر مهم، به مرکز استان تردد داشته باشند.
وی با تأکید بر ضرورت وجود حداقل یک مرکز فصلی و یا ماهیانه انتقال خون در شهرستان رزن، افزود: هلال احمر شهرستان آمادگی لازم برای همکاری با سازمان انتقال خون برای در اختیار گذاشتن فضا و نیرو به منظور راهاندازی مرکز انتقال خون در شهرستان را دارد تا با این اقدام حداقل به صورت فصلی و یا ماهیانه مردم رزن بدون تردد به مرکز استان در صورت تمایل به راحتی بتوانند در این مرکز اهدای خون داشته باشند.
راغبنافع در ادامه از وجود ۱۹ خانه هلال در سطح روستاهای دو شهرستان رزن و درگزین خبر داد و یادآور شد: از این تعداد، ۱۰ خانه هلال به روستاهای بزرگ و پرجمعیت شهرستان رزن و ۹ خانه هلال به روستاهای پرجمعیت و بزرگ شهرستان درگزین اختصاص دارد.
وی بیان کرد: در دو شهرستان رزن و درگزین ۵۰۰۰ نفر از جوانان و داوطلبان به عنوان عضو داوطلب و افتخاری جمعیت هلال احمر این شهرستانها در سامانه ثبت شده است.
راغبنافع در ادامه از آغاز فعالیت بانک امانات تجهیزات پزشکی شهرستان رزن خبر داد و خاطرنشان کرد: تاکنون این بانک امانات تجهیزات پزشکی به ۸۵ نفر از بیماران شهرستان رزن در تأمین وسایل و تجهیزات پزشکی کمک کرده است.
وی با بیان اینکه تاکنون ۱۰ فقره وام کمبهره با اعتباری افزون بر ۵۰ میلیون تومان برای انجام درمان و ۶۰ میلیون تومان به صورت بلاعوض به ۲۶ نفر از مددجویان هر دو شهرستان رزن و درگزین توسط هلال احمر کمک شده است، افزود: بانک امانات تجهیزات پزشکی در حال حاضر بیش از هشت قلم وسایل و تجهیزات پزشکی از جمله تخت بیمارستانی، ویلچر، کپسول اکسیژن و اکسیژنساز در اختیار دارد که به صورت امانی و رایگان به بیماران نیازمند ارائه میشود.
راغبنافع ادامه داد: جمعیت هلال احمر رزن و درگزین از شهروندان نیکوکار و خیّر و دستگاههای اجرایی شهرستان درخواست میکند تا با اهدای لوازم پزشکی مازاد خود، در انجام این امر خداپسندانه و ارائه خدمات بیشتر به بیماران نیازمند، مجموعه هلال احمر را یاری کنند.
انتهای پیام