حسینعلی ملکی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: از فرد متخلف یک قبضه اسلحه قاچاق به همراه یک تیر فشنگ چارپاره و یک تیرفشنگ ساچمهزنی کشف و ضبط کردند. فرد متخلف جهت رسیدگی به تخلفات خود به مراجع قضایی شهرستان معرفی شد.
وی در رابطه با جرم بودن شکار حیوانات و جانوران وحشی، ادامه داد: طبق ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی شکار حیوانات و جانوران وحشی حفاظت شده بدون مجوز قانونی جرم بوده و مجرمان به حبس از سه ماه تا سه سال و جزای نقدی از یک و نیم میلیون ریال تا ۱۸ میلیون ریال محکوم خواهند شد.
این مسئول با بیان اینکه انتشار فیلم و تصویر حیوانآزاری در فضای مجازی و شکار غیرمجاز حیوانات حفاظت شده نیز جرم بوده و برابر قانون با خاطیان برخورد خواهد شد، ماموران یگان حفاظت محیطزیست این اداره به طور شبانهروزی مشغول پایش و رصد در مناطق تحت مدیریت و اراضی آزاد استان هستند و در صورت مشاهده تخلف مطابق قانون با شکارچیان و صیادان غیرمجاز برخود جدی و قاطع خواهند کرد.
به گزارش ایسنا، پناهگاه حیات وحش انگوران به صورت مدام پایش میشود و در واقع با رصد مستمر محیط بانان، این پناهگاه برای شکارچیان متخلف امن نیست.
این پناهگاه، زیستگاه مناسبی برای قوچ و میش ارمنی و پازن (بز کوهی) و دیگر گونههای جانوری ازجمله خرس قهوه ای، روباه معمولی، سیاه گوش، سمور سنگی، کبک دری و چیل، باقرقره، سار، دال، شاه بوف، غاز خاکستری، تنجه، آنقوت، حواصیل، خوتکا، اگرت بزرگ، افعی زنجانی، لاکپشت افغانی و ماهیانی چون سفید رودخانهای، سس، زرده پر و اسبله است.
پناهگاه حیات وحش انگوران در جنوب شرق منطقه حفاظتشده انگوران واقع شده و از سال ۱۳۴۹ به حفاظت درآمده و از سال ۱۳۵۴ نیز به پناهگاه حیات وحش تبدیل شده و دارای مساحت ۲۹ هزار و ۸۳۳ هکتاری است.
انتهای پیام