معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار تبریز در این جلسه با بیان اینکه براساس دستورالعمل ابلاغی از سوی وزرات کشور به شهرداریها در خصوص تهیه و تدوین برنامه عملیاتی راهبردی، اقدامات لازم شروع شده است، مطرح کرد: تدوین برنامه راهبردی عملیاتی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۷ آغاز شده است و کارگروهها در ۱۰ حوزه تخصصی شکل گرفته و مشغول فعالیت هستند.
محبوب تیزپاز نیاری با برشماری قوانین تدوین برنامه پنجساله آتی شهرداری اعم از تصویب احکام در ۱۵۳ عنوان، تعیین سنجشهای لازم برای احکام و تبیین اولویتهای سنجش برنامه قوانین، ادامه داد: ارزیابی عملکرد برنامه راهبردی و عملیاتی ۱۳۹۸ - ۱۴۰۲ تمامی حوزه در پنج سطح عالی، بسیار خوب، خوب، ضعیف و بسیار ضعیف مورد بررسی قرار گرفته است و در نهایت موفقیت عملکرد این برنامه ۴۵.۱ درصد است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز نیز در خصوص برنامه راهبردی عملیاتی پنج ساله آتی شهرداری، اظهار کرد: برنامه مطلوبی تدوین شده و در صورت تکمیل آن تا سهماه آینده، میتوان بودجه سال آینده را براساس برنامه پنجساله دوم تهیه و تدوین شود.
علیرضا نوایباغبان با اشاره به اینکه معین شده تا نظارت بر برنامه راهبردی عملیاتی شهرداری توسط مرکز پژوهشهای شورا انجام گیرد، خاطرنشان کرد: در راهبردها، چشمانداز و سیاستگذاری شهرداری، نظرات اعضای شورا نیز احصا و اعمال شده است و برهمین اساس فرصت سهماهه برای تدوین برنامه پنجساله دوم وجود دارد.
رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر نیز با بیان اینکه برنامههای یکساله و پیشنهادات شورای اسلامی شهر در برنامه پنجساله دقیق اعمال نشده است، گفت: مرکز پژوهش از طریق شورا، نامهای ارسال کرده و خواستار گزارش عملکرد شده است ولی عملکرد مجموعهها به استثنای مترو، آنچنان قوی نیست.
روح الله رشیدی با بیان اینکه برنامههای پنجساله در چارچوب چشمانداز ۱۲ ساله تدوین میشود، اضافه کرد: پیشنهاد میکنم برنامه پنج ساله اول، برای کاهش هزینهها یکسال نیز تمدید شود.
شهرام دبیری، رئیس شورای اسلامی شهر تبریز نیز یادآوری کرد: مقرر شده است تا دوماه گزارش مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر در خصوص برنامه راهبردی عملیاتی به شورا ارائه شود تا براساس دادهها مبنی بر تمدید برنامه فعلی و یا تدوین برنامه جدید تصمیم گیری شود که از طرفی پیشنهاد میکنم یکسال، برنامه پنجساله اول تمدید شود.
برنامه پنجساله دوم راهبردی عملیاتی شهرداری تبریز با محوریت تحقق بیانیه گام دوم انقلاب تدوین میشود
مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تبریز در ادامه از تدوین برنامه پنجساله دوم راهبردی عملیاتی شهرداری تبریز با محوریت تحقق بیانیه گام دوم انقلاب خبر داد.
مهدی عبدالهی با ارائه گزارش عملکرد برنامه راهبردی- عملیاتی شهرداری تبریز طی چهار سال اخیر، اظهار کرد: برنامه پنجساله دوم راهبردی عملیاتی شهرداری تبریز نیز با محوریت تحقق بیانیه گام دوم انقلاب تدوین میشود.
وی با بیان اینکه تدوین و تصویب برنامه پنجساله اول(۱۴۰۲-۱۳۹۸) و ابلاغ آن توسط اعضای محترم شورای دور پنجم به عنوان یک سند الزامآور برای شهرداری تبریز است، عنوان کرد: عملکرد شهرداری تبریز و میزان تحقق برنامه مصوب در ۱۰ حوزه تخصصی اجتماعی- فرهنگی، ایمنی و مدیریت بحران، حمل و نقل و ترافیک، فناوری و هوشمندسازی، ساختاری و اداری، فنی و عمرانی، مالی و سرمایهگذاری، معماری و شهرسازی، محیط زیست و خدمات شهری و توسعه گردشگری مورد بررسی قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: نتایج حاصل از پایش و ارزیابی برنامه حاکی از آن است که شهرداری تبریز در میزان تحقق و دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده این برنامه راهبردی- عملیاتی، عملکرد متوسطی داشته است.
عبداللهی افزود: از جمله نقاط قوت و مورد تاکید این برنامه، رویکرد شهرداری تبریز در تحقق «بیانیه گام دوم انقلاب» است که در آن نهایت اهتمام و سعی شهرداری بر این بوده که منویات مورد تاکید مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب در مدیریت شهری نظیر مدیریت جهادی، عدالت محوری، شایسته سالاری، فساد ستیزی، مشارکت پذیری، قانون مداری، شفافیت، پاسخگویی و هوشمندسازی برای تدوین برنامه در دستور کار قرار گیرد.
تجلیل شهرداری و شورای اسلامی شهر تبریز از روشندلان
شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر تبریز همزمان با روز جهانی عصای سفید از چند تن از روشندلان تبریزی تجلیل کردند.
در یکصد و پنجاه و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر به مناسبت گرامیداشت روز جهانی نابینایان از سید صادق موسوی حافظ کل قرآن کریم، امیررضا کریمزاده حائز رتبه اول استعدادهای درخشان دانشگاه تهران، حورا حیدری رتبه اول کارشناسی ارشد، مهدی طالعی عضو تیم ملی فوتبال نابینایان، ابوالفضل محمدیان دانشجوی دکتری روانشناسی و روح الله ساعی به عنوان مدیرعامل موسسه نابینایان بصیر تجلیل به عمل آمد.
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز در این راستا با بیان اینکه در دنیا حدود ۱.۵ میلیارد نفر دچار آسیب چشمی هستند، اظهار کرد: هر چند این افراد از نعمت چشم محروم هستند ولی در حواس دیگر قدرت کمنظیری دارند و افراد نابینا به عنوان جزوی از جامعه باید از حقوق اجتماعی برخوردار باشند تا بتوانند از امکانات جامعه استفاده کنند.
شهرام دبیری با اشاره به اینکه وظیفه و رسالت مدیریت شهری آمادهسازی معابر و تجهیزات شهری برای روشندلان است، افزود: این عزیزان در موضوع اشتغال و بحث آموزش، از شرایط متفاوتی نسبت به افراد جامعه برخوردار نبوده و نیازمند مهیا کردن شرایط هستیم.
محبوب تیزپاز نیاری، معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار تبریز با بیان اینکه بحث سه درصد سهمیه استخدامی معلولان در فراخوانهای استخدامی جدید رعایت میشود، بیان کرد: فرآیند ثبتنام کارت منزلت آغاز شده است که طی این مدت ۱۱ هزار نفر از شهروندان حائز شرایط، ثبتنام کردند.
مدیرعامل موسسه نابینایان بصیر نیز در این جلسه با اشاره به روز جهانی عصای سفید، عنوان کرد: این روز فرصت خوبی برای به رسمیت شناختن حقوق اجتماعی نابینایان از سوی دولتها است و در قانون عصای سفید تاکید شده افراد نابینا و کمبینا همانند سایر افراد جامعه بتوانند به راحتی از اماکن و معابر عمومی شهر بهرهمند شوند.
روح الله ساعی با بیان اینکه در دوره فعلی شورای اسلامی شهر، مصوبات خوبی در خصوص مناسبسازی معابر انجام یافته است، تشریح کرد: اثرات این تغییر رویکرد در عملکرد شهرداری حس میشود که نشان از توجه مسئولان شهری به مسئله نابینایان تبریز است که البته کم و کاستیهایی در این حوزه وجود دارد به طوری که طبق قانون، نیازمند رایگان شدن سیستم حمل و نقل عمومی هستیم و امیدوارم این موضوع اجرایی شود.
انتهای پیام