سید رضا حسینینیک در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه در فصل جدید برای سرویس بهداشتی مدارس استان اعتباری دیده شده است، افزود: جهت تعمیر و راه اندازی سیستم گرمایشی مدارس استان ۱۴ میلیارد تومان اعتباز هزینه کرده ایم که کار تعمیر ۲۰۰ موتورخانه مدارس انجام شد.
وی اظهارکرد: طی دو سال اخیر ۱۵۵ هزار متر مربع ایزوگام پشت بام مدارس اجرا شد و ۱۲۰ هزار متر مربع آسفالت محوطه مدارس را انجام دادیم.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ۱۴۰ مدرسه استان فاقد سرویس بهداشتی هستند و یا سرویس بهداشتی آنها نیاز به تعمیر دارد. این تعداد مدارس به ۳۸۵ چشمه سرویس بهداشتی با اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان نیاز دارند که ۳۰۰ چشمه سرویس بهداشتی برای ۱۲۰ مدرسه ساخته و به بهره برداری رسیده است.
حسینی نیک تصریح کرد: ۸۰ درصد پروژه های آموزشی تحویل داده شده استان کهگیلویه و بویراحمد یا بطور کامل و یا با کمک و مشارکت خیرین بوده است.
وی ادامه داد: ۳۳ زمین چمن مصنوعی از محل اعتبارات مسئولیت های اجتماعی وزارت نفت با اعتبای بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان در شهرستانهای گچساران و باشت طی دو ماه ساخته و افتتاح شد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: با تغییر دولت ۱۰۶ پروژه آموزشی، ورزشی و فرهنگی که مربوط به دهه ۸۰ و حتی سال های قبل از ۹۵ بوده نیمه تمام بودند که ۸۴ مورد رها شده و استان در کمای ساخت و فضای آموزشی بود.
حسینی نیک تاکید کرد: از روزی که این مسئولیت را برعهده گرفتم، رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت پروژههای استان کهگیلویه و بویراحمد طولانی میشود، پروژهها را با چند پیمانکار و گران میسازند که از ما خواسته شد مدت زمان پروژهها کوتاه شود و با یک پیمانکار به نتیجه برسند.
وی اظهارکرد: علاوه بر ۱۰۶ پروژهای که از سالهای قبل مانده بود ۱۱۰ پروژه جدید تعریف کردیم که مجموعه پروژههای نوسازی مدارس علاوه بر تعمیرات سرویس بهداشتی، مناقصات تجهیزات، سیستم گرمایشی، مناقصات آسفالت و سایر موارد ۲۴۰ پروژه بود که بیش از ۲۰۰ پروژه با توجه به حمایت دولت سیزدهم و مجموعه استان طی مهرماه ۱۴۰۱ تا مهرماه ۱۴۰۲ تحویل موقت شدند که رکورد بیسابقهای برای دولت سیزدهم در فصل آموزشی به شمار میرود در واقع هر ۲.۶ روز یک پروزه تحویل داده ایم.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به جمعآوری مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز گفت: ۸۰ درصد مدارسی که جایگزین مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز استان هستند تا پایان سال تحویل داده می شود.
حسینی نیک با اشاره به احداث ۳۳ پروژه در طرح محرومیتزدایی نوسازی مدارس افزود: ۳۰ مورد از این پروژهها تحویل موقت شدند، در مصوبات اول سفر رئیس جمهور به استان فصل آموزش به علت عدم پیگیری هیچ مصوبهای نداشت اما استاندار در متمم سفر۵۰ میلیارد تومان به فصل آموزش اختصاص داد که پروژههای تاثیرگذاری احداث و تحویل داده شدند.
وی عنوان کرد: در سفر دوم دولت به استان مبلغ ۱۰۰۰ میلیارد تومان به فصل آموزش اختصاص یافت که با تخصیص اعتبارات، شهرستان بویراحمد اولین جایی بوده که از محرومیت باید خارج کنیم چراکه با مشکل فضای آموزشی مواجه است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه نوسازی در بسیاری از مناطق از جمله دنا، لوداب، کهگیلویه، چاروسا، بهمئی و گچساران پروژه نیمه تمام ندارد، خاطرنشان کرد: تعداد پروژههای نیمه کاره نوسازی مدارس برای مهر ۱۴۰۳ برنامه ریزی شده که کمتر از ۲۰ مدرسه است و میطلبد پروژه بزرگ تعریف شود.
حسینی نیک با اشاره به اینکه در طرح شهید عجمیان ۷۰۰ میلیون تومان تجهیزات خریداری و در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفت، تصریح کرد: قرار بود برای مهر امسال سه هزار صندلی دستهدار در طرح شهید عجمیان در اختیار مدارس قرار دهیم که تاکنون اتفاق نیفتاده است و قرار شد طی دو تا سه هفته آینده دو هزار صندلی دستهدار به چرخه آموزش اضافه شود.
وی با اشاره به اینکه برخیها مدعی هستند که تجهیزات امسال ضعیف بوده که چنین مواردی را رد میکنیم، ادامه داد: در سال جاری تحصیلی برای ۷ هزار نفر دانشآموز تجهیزات جدید ارسال کردیم و در هر مدرسهای که تجهیزات نیاز داشته باشند تجهیزات توزیع میکنیم. ۱۸۰ دستگاه کپی، رایانه و پرینتر هم برای هنرستانها خریداری شد و یک ماه تا ۴۰ روز آینده تجهیزات جدید خریداری میشود.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با اقدامات نوسازی در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سیسخت اشاره و عنوان کرد: ۱۰۷ مدرسه از روستای گوشه بویراحمد گرفته تا سادات محمودی دنا در کانون زلزله بودند که ۴۵ مدرسه دچار آسیب درجه یک تا ۴ شدند که ۸ مورد تخریب شدند، چهار مورد مقاوم سازی و ۳۳ مورد تعمیراتی داشتیم که تمام مدارس تعمیراتی به مهر ۱۴۰۰ رسید.
حسینینیک با اشاره به اینکه هشت مدرسه تخریبی و چهار مدرسه مقاوم سازی در اختیار چهار استان آذربایجان شرقی، خوزستان، فارس و کهگیلویه و بویراحمد شد، تاکید کرد: دو مدرسه سهم استان کهگیلویه و بویراحمد شد که با کمک خانواده جانباختگان سانحه هوایی یاسوج_ تهران احداث و تحویل موقت شد.
وی اظهارکرد: سهم استان آذربایجان شرقی سه مدرسه بود که احداث و تحویل داده شد و سهم خوزستان چهار و فارس ۳ مدرسه بود که دو مدرسه خوزستان و دو مدرسه فارس تحویل داده شد. هنرستان نرجس سیسخت احداث شده و در این هفته با حضور یکی از مسئولان سازمان نوسازی مدارس به بهرهبرداری میرسد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه بیشترین مدارس سنگی کشور در استان کهگیلویه و بویراحمد است، گفت: ۴۸۵ مدرسه سنگی و آجری ناایمن در استان وجود دارد که در سفر دور دوم دولت به استان ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب شد که بر چیده شدن ۶۱ مدرسه طی دو سال هدف گذاری شده است.
حسینی نیک با اشاره به اینکه رتبه اول در کیفیت پروژهها را در اختیار داریم، افزود: پروژههای نوسازی مدارس از اهمیت، سرعت و کیفیت بالایی برخوردار هستند.
وی اظهارکرد: برای اولین بار با کمک خیرین دو هزار و ۵۰۰ بسته آموزشی در مناطق محروم "دیشموک"، "بهمئی"، "ممبی"، "موگرمون"، "توگبری" و اطراف یاسوج و بخش لوداب توزیع شد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۸۰ درصد سیستم گرمایشی مدارس استانداردسازی شده و ۲۰ درصد مابقی مانده به مدیران مدارس تصریح کرد: سیستم گرمایشی و وضعیت شیشه، ایزوگام و درب کلاسهای درس را از هماکنون مورد بررسی قرار دهند و اگر موردی نیاز به تعمیر داشت قبل از فرا رسیدن فصل سرما به نوسازی مدارس اطلاع دهند و اگر مدرسهای مشکل دارد اعلام کنند و به برج ۱۰ که اوج برف و باران است، واگذار نکنند.
حسینی نیک بیان کرد: در جشنواره شهید رجایی در محور اجرای سیاستهای دولت جهادی و مردمی سیزدهم رتبه برتر را کسب کرد.
انتهای پیام