نادر مزینی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: انتخاب کشاورز نمونه در سه سطح شهرستان، استان و ملی انجام میشود که امسال با ارزیابی و بررسی ۲۷ هزار کشاورز در سراسر کشور، ۱۷۱ نفر در سطح ملی انتخاب و معرفی شدند.
وی افزود: شاخصهای ارزیابی کشاورز نمونه شامل خلاقیت و نوآوری، بهرهوری در مصرف آب و نهادههای کشاورزی، کارآفرینی، میزان عملکرد تولید در واحد سطح، کیفیت تولید، کاهش استفاده از سموم شیمیایی، استفاده از فناوریهای نوین و ارتباط با موسسههای تحقیقاتی و علمی است.
رئیس اداره ترویج جهاد کشاورزی کاشان تأکید کرد: ملیحه غبرایی، مدیرعامل شرکت تعاونی مرتعداران و کشاورزان شهرستان کاشان است که بیش از یک دهه سابقه کار و تسهیلگری در حوزه آبخیز کاشان داشته و دانشجوی دکترای مدیریت مناطق خشک و بیابانی است.
مزینی تصریح کرد: پژوهش در خصوص پروژه ملی اثر مالچ زیست تخریب پذیر سلولزی –پلیمری بر رشد اسکنبیل و طرح استفاده از انرژی باد و نقش آن در اقتصاد منابع طبیعی و آبخیزداری دشت کاشان از جمله فعالیتهای مطالعاتی ملیحه غبرایی است.
رئیس اداره ترویج جهاد کشاورزی کاشان، افزود: تأمین و توزیع نهادهها، ارائه خدمات فنی و تخصصی، تأمین اعتبار و تسهیلات مورد نیاز اعضا شرکت و پلاککوبی دامهای شهرستان از جمله معیارهای موفقیت شرکت تعاونی مرتعداران و کشاورزان شهرستان کاشان در این سنجش ملی بوده است.
وی اظهار کرد: امیرحسین عباسی در بخش کشت گیاهان دارویی، فرهاد نوری در بخش بهرهبرداری سیستمهای تحت فشار، مهران دباغ مدیرعامل نمونه تعاونی مرغداران و تقی صحرایی در بخش پرواربندی گوساله گوشتی موفق به نشان کشاورز نمونه استان اصفهان شدند.
رئیس اداره ترویج جهاد کشاورزی کاشان تصریح کرد: انتخاب کشاورز نمونه، فرصتی است که کشاورزان نمونه میتوانند با عرضه توانمندیها و مهارتهای خود در پهنه تولید، یکی از ارکان ترویج و آموزش کشاورزی کشور شده و با ایجاد ارتباط با سایر تولیدکنندگان، حلقه انتقال دانش و مهارت از پژوهش و نظریه تا مزرعه را کامل کنند.
مزینی گفت: برنامهریزی در حوزه کشاورزی، نیازمند بررسی مشکلات و روشهای بهبـود عملکـرد، شناخت الگوهای کشت و تولید از روستا تا سطح ملی است که این فرایند فراتر از بخشنامه با انتخاب کشاورزان نمونه قابل دستیابی است.
انتهای پیام