سرهنگ محسن رشیدی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: فراموشی و تحریف همیشه در طول تاریخ از مهمترین آسیبها بودهاند و چنانچه دانشجویان، اساتید و آموزشوپرورش نقش خود را در این زمینه بهخوبی ایفا نکنند در حفظ ثمرات دفاع مقدس موفق نخواهیم شد.
وی تصریح کرد: اگر نقشآفرینی تمامی طیفهای جامعه در دفاع مقدس نگاشته نشود، دشمن دفاع مقدس را تحریف و نسل آینده در تشخیص حق و ناحقهای جنگ دچار اشتباه خواهد شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری ۱۳ آبان سال گذشته بر حفظ یاد شهدا و پیام شهدا تأکید داشتند و در این راستا تبیین و تشریح وقایع دفاع مقدس و انتقال پیام شهدا بر همه ما واجب است.
رشیدی با اشاره به اجرای طرح خانه به خانه برای گردآوری خاطرات خانواده شهدا، افزود: در زمینه گردآوری وصایای شهدا نیز تاکنون یک هزار و ۷۵۰ وصیتنامه شهدای استان گردآوری و چاپ شده است.
وی اضافه کرد: مطالعه وصیتنامه شهدا لازم و ضروری است، اینکه نتوانستهایم شهدای لرستان خود را بهخوبی معرفی کنیم و همه در این زمینه مقصر هستیم، چراکه مستندسازی ضعیفی داشتهایم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان بیان کرد: دانشنامه دفاع مقدس یکی از متقنترین، علمیترین و مستدلترین روش گردآوری وقایع و آثار دفاع مقدس است.
رشیدی ادامه داد: دانشنامه بهعنوان یک دایره المعارف نقش لرستان را در هشت سال دفاع مقدس تبیین میکند و باید هرکسی به هر نحوی که میتواند ما در این زمینه یاری دهد.
وی اظهار کرد: موزه دفاع مقدس آماده شده ولی هنوز تجهیز نشده است که امیدواریم همکاریهای لازم در تجهیز این ظرفیت کمنظیر صورت گرفته و هرچه سریعتر به بهرهبرداری کامل برسد.
انتهای پیام