افزایش ایمنی جاده های جنوب سیستان و بلوچستان با نصب انواع تابلو و علائم

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب سیستان و بلوچستان از نصب، مرمت و تعویض تابلو و علائم ایمنی در محورهای مواصلاتی جنوب استان در ۶ ماهه نخست سال جاری با هدف ارتقا سطح ایمنی و سهولت تردد وسایل نقلیه و کاهش تصادفات خبر داد.

شهرام مبارکی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: در راستای ارتقا سطح ایمنی و سهولت تردد وسایل نقلیه در محورهای مواصلاتی جنوب استان نصب ۳۶۵۰ عدد تابلو اخطاری و انتظامی، نصب ۶۷۰ متر مربع تابلو اطلاعاتی، مرمت ۷۰ مترمربع شکستگی و خم شدگی تابلو اطلاعاتی در ۶ ماهه سال جاری توسط اداره ایمنی این اداره کل انجام شده است.

مبارکی در ادامه افزود: نصب ۱۸هزار و ۴۲۶ عدد بازتاب بر روی گاردریل و چشم گربه ای، تعویض ۲۷۶ مترمربع شبرنگ تابلو اطلاعاتی، اصلاح ۴۶۸ عدد کج شدگی پایه تابلو ها وعلائم از دیگر اقدامات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب سیستان و بلوچستان بوده است.

وی با اشاره به اینکه اهم تلاش‌های این اداره کل صرف نگهداری و تامین ایمنی عبور و مرور راه‌ها به منظور حفظ و بهره برداری بهینه از سرمایه گذاری‌های انجام شده در این بخش می شود، افزود: با توجه به رویکرد صرفه جویی و نیز استفاده بهینه از علائم عمودی راه ، این اداره کل در طی سال های گذشته تعمیر و بازسازی علائم فرسوده و قابل استفاده را در دستور کار خود قرار داد .

مبارکی در ادامه از آشکارسازی نقاط پرتصادف به‌عنوان یکی از روش‌های کاهش سوانح رانندگی و افزایش ایمنی تردد یادکرد و افزود: با عنایت به شناسایی نقاط پرحادثه جنوب استان از سنوات گذشته اقدامات مؤثری در خصوص رفع این نقاط صورت گرفته که به‌عنوان یک اقدام کم‌هزینه ، زودبازده ، توانسته در جهت کاهش تصادفات و سوانح رانندگی نقش بسیار مؤثری ایفا کند.

وی در مورد تبعات ناشی از تصادفات و تلفات جاده ای گفت: باید با بررسی همه جوانبه و دسترسی به اطلاعات درست از شرایط موجود در جهت افزایش ایمنی محورها گام برداریم و با تمام توان در جهت افزایش ارتقاء ایمنی جاده های جنوب استان تلاش کنیم.

مبارکی ادامه داد: این اداره کل اقدامات وسیعی را در خصوص آشکار سازی نقاط پر حادثه به صورت زودبازه در قالب نصب علائم و اجرای روشنایی نقطه ای انجام داده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب سیستان و بلوچستان آموزش و فرهنگ سازی را از جمله عوامل موثر در جهت کاهش تصادفات نام برد و خاطرنشان کرد: می توان با بکار گیری تمهیدات مهندسی کنترل و نظارت ، تبلیغات کافی ، اطلاع رسانی عمومی ، آموزش فراگیر ، راهنمایی و ارشاد و بعضا تادیب خاطیان گامی به سوی ارتقاء‌ و اعتلای فرهنگ ایمنی و به تبع آن کاهش سوانح رانندگی برداریم.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۲ مهر ۱۴۰۲ / ۰۸:۴۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402072214741
  • خبرنگار :