به گزارش ایسنا، مراسم بدرقه کاروان ورزشی اعزامی ایران به بازیهای پاراآسیایی هانگژو امروز ۲۰ مهر با حضور رئیس و دبیر کمیته ملی پارالمپیک، مریم کاظمیپور، معاون ورزش زنان، ورزشکاران و مسئولان و همچنین مادر و دختر شهید الداغی در محل فدراسیون جانبازان و معلولان برگزار شد. کاروان ایران قرار است با ۲۱۱ ورزشکار در ۱۶ رشته ورزشی در بخش مردان و یازده رشته ورزشی در بخش زنان در این بازیها شرکت کند.
چهارمین دوره بازیهای پاراآسیایی ۲۰۲۲ از ٣٠ مهر تا ششم آبان در هانگژو چین برگزار میشود. کاروان ورزش ایران با نام «فرزندان ایران» و با شعار «ایمان، ایران، افتخار» در این دوره از بازیها شرکت میکند. ساره جوانمردی پرچمداری کاروان ایران را بر عهده دارد. او بهتازگی مادر شده و قرار است به عنوان مادر قهرمان در این مسابقات پرچمداری کند. همچنین دختر شهید الداغی به عنوان سرپرست نمادین در کاروان حضور دارد.
به گزارش ایسنا، غفور کارگری، رئیس کمیته ملی پارالمپیک در مراسم بدرقه کاروان اظهار کرد: امیدوارم کاروان و فرزندان ایران با سعی و تلاش ستودنی به قلههای شایسته نائل شوند. جمع کاروان شایسته فرزندان ایران با شعار ایمان، ایران و افتخار راهی بازیهای پاراآسیایی میشوند. این ورزشکاران از بعد مسابقات جاکارتا زحمت زیادی کشیده، دور از خانواده و با مشکلات زیاد دستوپنجه نرم و خود را آماده کردند.
رئیس کمیته ملی پارالمپیک در ادامه گفت: یک مهمان ویژه داریم و همه افتخار این مراسم به این مهمان برمیگردد. مادر شهید الداغی و فرزند او که در این مراسم حضور دارند. حضور این مادر برای ما قوت قلبی است.
وی افزود: ما با حادثه عجیبی در دنیا مواجهایم. الحمدلله مردم غیور فلسطین به پا خاستند و حق جور و ظلم اسرائیل را کف دستش گذاشتند. شما همه جوان هستید و باید همه شما نسبت به اتفاقات آگاهی داشته باشید. اتفاق عجیبی است و اگر مهمترین اتفاق قرن میلادی پیش انقلاب اسلامی بود، مهمترین اتفاق این قرن این اتفاق است و امیدواریم این اتفاق باعث از بین رفتن حکومت غاصب باشد.
او افزود: پنج سال از جاکارتا گذشته و در این مدت جمع زیادی تلاش کردهاند. در این مدت کارهای زیادی انجام شد. دو سال کار جدی، اردوی فشرده و تمرینات سخت انجام شد. میانگین اردوهای ۲۱گانه ما ۱۷ یا ۱۸ اردو است اما تیمهایی داشتیم که بیش از ۲۱ اردو داشتند. این یعنی تلاش فراوان ورزشکاران، مربیان، کادر اجرایی و مسئولان ما. اکنون موقع چیدن میوه درخت پنجساله است. اکنون دوران طلایی است و هر چه به مسابقات نزدیک میشویم باید فکر و اندیشه در مسیر درست ادامه پیدا کند.
کارگری اظهار کرد: من در تکتک اردوها با شما صحبت کردم، صحبتها و نظرات شما را شنیدم. از اکثر اردوها که برگشتم حرفهای خوب شما برایم مهم بوده و هر چیزی که به ذهنمان رسیده که میتواند در موفقیت شما موثر باشد سعی کردیم اجرا کنیم. اکنون زمانی است که باید همدل و صمیمی دست به دست هم دهیم و برای موفقیت کاروان تلاش کنیم.
او افزود: شما مشکلات را گفتید و بعضا از ضعیفبودن تغذیه گفتید. پیگیری کردیم دوستان فدراسیون زحمت کشیدند و حل شد. یا بودجه مکمل برطرف و مشکل حل شد. برخی از رشتهها با کمبود تجهیزات مواجه بودند که رفع شد. بازدیدها کلیشهای نبود و خواستیم مشکلات حل شود. برخی تیمها با کمبود ماساژور و روانشناس مواجه بودند و این مشکل حل شد. برابری رشتههای تیمی و انفرادی را مطرح کردید و ما هم پذیرفتیم و حل شد. پاداش رشتههای تیمی همانند رشتههای انفرادی خواهد بود.
رئیس کمیته ملی پارالمپیک درباره برابری پاداش آسیاییها و پاراآسیاییها گفت: این موضوع را با طرح نامهای به رئیسجمهور اعلام کردم که در جلسه تجلیل اعلام کردید که باید پاداش برابر باشد و خواستم که بودجه فراهم شود تا این اتفاق بیفتد. ما خود را وقف این کار کردیم و با جدیت و بدون خستگی دنبال میکنیم تا این موضوع هم حل شود تا همه ورزشکاران توانیابان، روشندلان و جانبازان خواستهشان حل شود. تلاش ما این است که شرایط شما شرایط خوبی باشد و مشکلات به حداقل برسد.
رئیس کمیته پارالمپیک گفت: اکنون نوبت تلاش، دقت، تمرکز و دوری از حاشیه شماست و همه باید یکدل عمل کنیم تا بتوانیم نتیجه خوبی بگیریم. دیروز به فوتبالیستها گفتم من فقط مدیر نیستم. از بچگی با ورزش درگیر بودم و از جوانی در فضا قرار داشتم و کارشناسی میکردم. ۳۰ سال است که در ورزش هستم و همیشه گفتهام مدیران و مسئولان در حین برگزاری مسابقات در کارها دخالت نکنند. به عنوان کسی که در ورزش کشور نقشی داشتهام و موضوعات را پیگیری میکنم میگویم اولین کاری که برای نتیجهگرفتن باید انجام دهیم تمرکز است. از اکنون ورزشکار باید ذهنش، تمرکزش و همه چیزش معطوف به مسابقه باشد. من میگویم نباید اجازه بدهیم که حتی مشکلات شخصی ذهن ما را درگیر کند. اگر بتوانیم مشکلات شخصی را کنار بگذاریم و روی نتیجه تمرکز کنیم سبب میشود به مسائل دیگر توجه نکنیم.
او گفت: در یکی دو اردو از قهرمان کشور مثال زدم. اسم آن ورزشکار را نمیآورم. او مدال طلای جهانی و المپیکی دارد. او با حریف قدرتمند و قوی طرف بود و در طول اردوها و بهویژه در دوره مسابقات که در دهکده المپیک حضور داشت ارتباط خود را با دیگران به حداقل رسانده بود. تنهایی غذا میخورد و زمانی که برای خوردن ناهار و شام میرفت تنها به روی دیوار مینشست تا تمرکزش برای آن حریف قوی به هم نخورد و حریفش را شکست دهد.
کارگری افزود: کاروان ما کاروان خوبی است. دوستان و مدیران پارالمپیک میدانند من به آسیبشناسی خیلی اهمیت میدهم. زمانی که میگویم کاروان خوبی است یعنی بررسی کردهام. باید خوبی کاروان را حفظ کنیم. کاروان بدون حاشیه، منسجم و هماهنگ است و همه کاروان به اصل موضوع توجه دارند و حاشیهسازی نمیکنیم. ورزشکاران و سرمربیان ما از لحاظ فنی در مقایسه با گذشته خود در شرایط خوبی هستند. هرچند که با رقبای جدیدی روبهروایم اما شرایط خوب کمک میکند تا نتیجه درست و شایسته بگیریم. فضا اخلاقی و معنوی کاروان فضای خوبی است. کسی اجازه به هم ریختن کاروان و آرامش آن را ندارد.
کارگری افزود: همه ملت ایران منتظر موفقیت کاروان ایران هستند. آنها دلخوش به این کاروان هستند. هر کس آرامش را به هم بریزد باید پاسخگوی ۸۵ میلیون باشد. برای اینکه آرامش به هم نریزد باید مراقب باشیم. خط قرمز ما این است که کسی حرف ناپسند نزند هر کسی بزند برخواهد گشت. خط زرد یعنی اینکه تندخویی و عصبانیت را بعدا بررسی میکنیم. مدیریت خود را بر اساس وظایف خود اعمال میکنیم.
رییس کمیته پارالمپیک افزود: از همان داخل دهکده بررسی را آغاز میکنیم. این نیست که بررسی نشود. اگر اتفاقی افتاد به گردن هم نیندازیم. باعث بر هم خوردن آرامش هم نشوید و اوضاع کاروان را به هم بریزید. در کاروان سلسلهمراتبی است که باید رعایت شود.
انتهای پیام