مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزه:

افزایش تاب‌آوری عاطفی میان کودکان نیاز به آموزش و پرورش دارد

مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزه گفت: وجود مهارت تاب‌آوری در کودکان می‌تواند آنها را از شکست‌ها دور کرده و سریع‌تر به زندگی خود بازگرداند.

حامد جلالیان در حاشیه همایش چگونه کودک تاب آور و خلاقی داشته باشیم که در شهرستان فیروزه برگزار شد، در گفت‌وگو با ایسنا هدف از برگزاری این همایش را افزایش آگاهی والدین در کنترل احساسات و مدیریت شرایط سخت برای فرزندان‌شان اعلام کرد و افزود: کودکان به سرعت در حال رشد هستند و پدر و مادر همیشه نمی‌توانند در کنار فرزندان خود باشند و در برابر هر اتفاقی از آنها حمایت و مراقبت کنند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزه بیان کرد: پدر و مادر باید مهارت‌های لازم را به کودک خود آموزش دهند تا کودک بتواند در شرایط سخت و با عوامل استرس‌زا به خوبی مقابله کند.

وی با بیان اینکه وجود مهارت تاب‌آوری در کودکان می‌تواند آنها را از شکست‌ها رهانیده و سریع‌تر به زندگی خود بازگرداند، اظهار کرد: هنگامی که کودکان بر موانع و مشکلات غلبه می‌کنند، اعتماد به نفس آنها تقویت می‌شود و به آنها کمک می‌کند دفعه بعد که مشکلی برایشان پیش آمد احساس توانایی بیشتری داشته باشند.

جلالیان با اشاره به اینکه تاب‌آوری به معنای هنر و مهارت تحمل شرایط سخت، دردآور یا بحرانی است و ارتباط مستقیم با درد دارد، افزود: تاب‌آوری عاطفی مهارتی است که نیاز به آموزش و پرورش دارد.

وی خاطرنشان کرد: هرچقدر بچه‌ها در پروراندن تاب‌آوری عاطفی موفق‌تر باشند، در زندگی شخصی‌شان موفق‌تر و احساس بهتری خواهند داشت.

مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزه عنوان کرد: فرد تاب آور کسی است که می‌تواند با روحیه خوب بر ضعف‌ها و مشکلات غلبه کند و به رشد برسد. تاب‌آوری در واقع نوعی ظرفیت محسوب می‌شود که افراد با شرایط روحی خاص با آن روبه رو می‌شوند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۰ مهر ۱۴۰۲ / ۱۹:۱۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402072014175
  • خبرنگار : 30147