وحید صباغ در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: روش نشا توسط دستگاههای مکانیزه به صورت ردیفی کشت و به صورت قطرهای آبیاری میشود.
وی تاکید کرد: کشت نشایی روشی است که علاوه بر بهره وری بالا سهولت برداشت محصول را به دنبال دارد.
صباغ با بیان اینکه در مجموع سطح زیرکشت محصول پنبه در این استان ۹ هزار و ۱۵۰ هکتار است، افزود: از این مساحت، دو هزار و ۵۰۰ هکتار کشت قراردادی با واحدهای پنبه پاک کنی انجام شده است.
وی به قیمت تضمینی محصول پنبه طی امسال نیز اشاره کرد و ادامه داد: نرخ خرید تضمینی پنبه طی امسال ۲۸ هزار تومان است که البته ما به دنبال افزایش قیمت این محصول با خرید توافقی هستیم.
این مقام مسئول توضیح داد: با توجه به افزایش قیمت پنبه در سال ۱۴۰۰، کشاورزان در سال گذشته راغب به کشت پنبه در سطوح بیشتری شدند اما با توجه به کاهش قیمتی که سال گذشته برای این محصول رخ داد، سطح زیر کشت پنبه امسال کاهش یافت.
وی تصریح کرد: سطح زیر کشت پنبه در سال گذشته ۱۳ هزار و ۴۰۰ هکتار بود که ۲۷ هزار تن پنبه از مزارع استان برداشت شد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی ادامه داد: در حقیقت ۹ هزار هکتار سطح زیر کشت برای تولید محصول پنبه در استان، مساحتی منطقی است.
وی بیان کرد: یکی از مشکلات اصلی پنبه کاران این استان مسئله آب است که پیش بینی می شود خشکسالی و کمبود شدید منابع آبی سبب کاهش تولید این محصول شود.
صباغ گفت:هشت کارخانه پنبه پاک کنی در این استان وجود دارد که هفت کارخانه پنبه پاک کنی فعال در این استان آماده خرید محصول پنبه کشاورزان این استان شده اند.
انتهای پیام