معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز:

«حرکت در مرزهای دانش» و «حل مسائل جامعه» را سرلوحه کار خود قرار داده‌ایم

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز با اشاره به تدوین برنامه‌ی راهبردی این دانشگاه و تصویب آن در هیأت امنا خاطرنشان کرد: شاخص‌های کمی و کیفی گواه هستند که دانشگاه در مسیر عمل به برنامه‌ راهبردی خود در حال حرکت است و در این راه بیانات رهبر معظم انقلاب را در خصوص "حرکت در مرزهای دانش" و "حل مسائل جامعه" را سرلوحه کار خود قرار داده‌ایم و برگزاری کنگره با موضوع بیماری‌های انگلی دام و انگل‌های مشترک بین انسان و حیوان مصداق حل مسائل جامعه است.

جلال شیری در آئین آغاز به کار دومین کنگره‌ی ملی بیماری‌های انگلی دام و انگل‌های مشترک انسان و حیوان در تبریز، اظهار کرد: در حال حاضر بالغ بر ۲۰ هزار دانشجو و ۸۰۰ عضو هیأت علمی در دانشکده‌ها و پژوهشکده‌های مختلف دانشگاه تبریز مشغول به فعالیت هستند و سهم بزرگی از پیشرفت و توسعه‌ی علمی کشور را برعهده دارند.

وی ادامه داد: در طول دو سال اخیر خبرهای بسیار خوبی در خصوص جایگاه علمی دانشگاه تبریز منتشر شده است، به‌طوری که در نظام رتبه‌بندی شانگهای موفق شدیم صعود بی نظیر ۲۰۰ پله‌ای، در نظام رتبه‌بندی تایمز صعود ۱۰۰ پله‌ای و در بخش پژوهش نیز صعود ۳۵۰ پله‌ای را کسب کنیم که این موفقیت‌ها در سایه‌ی همت و تلاش اساتید، دانشجویان و کارکنان رقم خورده است.

وی خطاب به دانشجویان حاضر در این کنگره نیز گفت: از شما دانشجویان عزیز می‌خواهم این کنگره‌ی ملی را که اساتید برجسته‌ی دامپزشکی نیز حضور دارند، غنیمت شمارید و دست در دست هم دهیم تا دانشگاه را در نیل به این دو هدف بزرگ موفق شویم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، وی تأکید کرد: امیدواریم این رویداد مهم در راستای رسیدن به هدف حرکت در مرزهای علم و حل مسائل جامعه و کمک به رشد حرکت پرنشاط علمی و پژوهشی دانشگاه مثمر ثمر باشد.‌

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۰ مهر ۱۴۰۲ / ۰۰:۱۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402072013702
  • خبرنگار :