سید احمد زرهانی، امروز چهارشنبه، ۱۹ مهر در مراسم تکریم و معارفه مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) خراسان جنوبی که با حضور نماینده ولی فقیه در استان و جمعی از مسئولان برگزار شد، بیان کرد: باید با بکارگیری هنرمندان و محققان برای ترویج فرهنگ نماز و مهدویت متناسب با زبان و سلیقه نسل جدید اقدام کنیم چرا که دشمن از اهرمهای قوی استفاده میکند و ما هم باید در این زمینه کُنشی عمل کنیم.
به گزارش ایسنا، وی افزود: فرهنگ مهدویت، تحول آفرین و تمدن ساز است و باید با زبان هنر به نسل جدید منتقل شود که اهل علم نیز در این زمینه باید احساس مسئولیت داشته باشند.
قائم مقام بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) تصریح کرد: قرآن با خطر مهجوریت، نماز با خطر کاهلی و مهدویت با خطر تحریف مواجه است در حالی که اقامه نماز ستون فقرات دین و جامعه اسلامی بوده و بزرگان از آن به عنوان مدینه فاضله یاد میکنند و مهدویت در حقیقت پاسخی به نیاز بشریت برای دستیابی به عدالت است.
وی از اجرای ۲ همایش در حوزه مهدویت در سال جاری خبر داد و گفت: همایشی با عنوان "منجی در مذاهب اسلامی" در زاهدان برگزار میشود که خراسان جنوبی هم می تواند کمک کننده باشد. همایش دیگری با عنوان "مهدویت و انقلاب اسلامی" در شیراز و سی اُمین اجلاس نماز هم در زنجان برگزار خواهد شد.
زرهانی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی مقدمه تمدن اسلامی و نقطه آغاز آن ترویج فرهنگ مهدوی است، افزود: ریشه مهدویت در قرآن و سیره اهل بیت قرار دارد لذا یکی از وظایف اصلی ما ترویج فرهنگ مهدویت براساس سیره اهل بیت است.
وی با بیان اینکه اطلاعات دانشآموزان نسبت به مهدویت کم است، گفت: در زمینه ترویج مهدویت قصور داریم و باید به نیمرخ فرهنگی نسل نو توجه کنیم.
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به اینکه امید به آینده از ویژگیهای اعتقاد به مهدویت است، اظهار کرد: مهمترین کانون امید، اعتقاد به مهدویت و ظهور و پایبندی برای انتظار است.
وی افزود: امروز دشمنان از همه امکانات سمعی، بصری و مجازی برای تحریف افکار عمومی و انتشار اطلاعات غلط استفاده میکنند و در حال بدبین کردن و منحرف کردن نوجوانان و جوانان نسبت به مهدویت و نماز هستند لذا برقراری ارتباط دوسویه با نسل جدید از طریق وارد شدن علما به مدارس ضروری است.
در این مراسم حجتالاسلام سید حسین کاظمی به عنوان مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) خراسان جنوبی معرفی و از خدمات حجتالاسلام حسین کمیلی مدیر قبلی این نهاد قدردانی شد.
قائممقام ستاد اقامه نماز کشور همچنین در ششمین نشست شورای اقامه نماز آموزش و پرورش که با حضور رئیس ستاد اقامه نماز، مدیرکل، معاونان و جمعی از اعضای این شورا در محل آموزش و پرورش خراسانجنوبی برگزار شد، اظهار کرد: مدارس، کانون تسهیلکننده مراحل و مراتب رشد انسان در ابعاد مختلف اخلاقی، اعتقادی، دینی، جسمی، فکری و علمی هستند.
وی با برشمردن اهمیت و جایگاه فریضه الهی نماز بهویژه در بین نسل نوجوان و جوان، پیوند مسجد و مدرسه را در گسترش تعالیم دینی و کاهش آلودگیهای اجتماعی تأثیرگذار دانست و بیان کرد: نماز، باید اولویت اول فعالیتهای فرهنگی، تربیتی و پرورشی مدارس قرار گرفته و معلمان و مدیران مدارس باید با اعمال، رفتار و گفتار خود الگوی دانشآموزان و مروج فرهنگ اقامه نماز باشند.
قائممقام ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه مدارس پویا و قوی، تربیتکننده نسلی مؤمن، توانمند، متعهد، ماهر، اندیشمند، تمامساحتی و زمینهساز تشکیل جامعه پویا و قوی در گفتمان جهانی میشوند، تصریح کرد: هرچه معرفت میشود مقام تقرب انسان نیز در بارگاه حضرت دوست بالاتر میرود، چراکه ساحت معرفت مهمترین ساحتهای انسانی محسوب میشود و از این منظر، بررسی ابعاد دیگر انسانی که در ارتباط با شناخت و ادراک او هستند، اهمیت مییابد.
وی بر آموزش صحیحخوانی و قرائت درست نماز به دانشآموزان در مدارس تأکید کرد و گفت: اگر در تدوین برنامهها و ارائه طرحها، به مفاهمه و اجتهاد برسیم، موفقیت برنامههای تربیتی و پرورشی تضمین میشود.
انتهای پیام