علی محمدی کیا، بعد از ظهر امروز( چهارشنبه، ۱۹ مهر) در جلسه شورای اداری شهرستان تیران و کرون که با تجلیل از کارکنان فرماندهی انتظامی همراه بود، اظهار کرد: یکی از چالشهای مهم امنیتی امروز کشورمان، آسیبها و جرائم فضای مجازی است که بنیان خانواده، دارایی و خصوصیات اخلاقی را تحت تأثیر قرار داده است.
وی افزود: مجرمان به واسطه شبکههای مجازی به مردم نزدیک شدهاند و دارایی و ظرفیتهای فرهنگی را از بین میبرند و اینگونه پایههای اساسی مملکت که برگرفته از ارزشها و اصول است را مورد صدمه قرار میدهند.
به اعتقاد فرماندار تیران و کرون، راهی جز تلاش و برنامهریزی برای پیشگیری، فرهنگسازی و آموزش در مقابله با این آسیبها نداریم و باید توان و ظرفیتهای بخش خصوصی و دولتی را در این حوزه فعال سازیم.
وی ادامه داد: ادارات فرهنگی و اجتماعی با برگزاری دورههای آموزشی، تولید محتوا و بیان واقعیتها در این حوزه مانع از خسارت از طریق فضای مجازی به نسل جدید و انحراف آنان بشوند.
به گزارش ایسنا، محمدی کیا، آگاهی بخشی را از مؤلفههای مهم در پیشگیری دانست و یادآور شد: بیاطلاعی و نبود سواد رسانهای باعث شده در جنگ فرهنگی فعال در فضای مجازی، بسیاری از خوبیها تحت تأثیر قرار گیرد و آسیبهای اجتماعی و اقدامات مجرمانه افزایشی شود.
وی اضافه کرد: فراگیری آسیبها و چالشهای فضای مجازی مخصوص به شهرهای بزرگ نبوده و همه نقاط را حتی در روستاها نیز رسوخ پیدا کرده و باعث شده که افراد از نظر مادی دارایی خود را از دست بدهند و یا از نظر معنوی دچار ناامیدی، انحراف و مشکلات بصیریتی شوند.
فرماندار تیران و کرون در بخشی از سخنان خود به راهبرد دشمن برای تحقق اهدافش با نا امیدسازی مردم و ورود به حوزههای امنیتی اشاره کرد و گفت: موضوعات امنیتی و تخریب فراجا در دستور کار قرار گرفته، اما پلیس با رشادت و مبارزه جلوی این همه هجمه ایستاده است.
وی خاطرنشان کرد: ۵۱ شهید از فراجا امسال برای تأمین امنیت داخلی تقدیم نظام شده که نشان از تعهد و ایستادگی این دستگاه نظامی است.
فرماندار تیران و کرون به مأموریت و جایگاه شورای اداری اشاره و اظهار کرد: در این جلسات دستور کار کلی مدیریت شهرستان ابلاغ و دستگاههای اداری ملزم به اجرای مصوبات هستند.
همچنین فرمانده انتظامی شهرستان تیران و کرون در بخش دیگر از جلسه شورای اداری این شهرستان به وضعیت امنیت شهرستان اشاره و خاطرنشان کرد: سبک زندگی و اخلاقی مردم این منطقه یکی از مهمترین مؤلفههای امنیت پایدار بوده که مجرمان به اهداف خود نمیرسند.
سرهنگ یوسف بهرامپور ادامه داد: کانونهای جرم به لحاظ تدین و قانونمداری فرصت رشد پیدا نمیکنند و طرحهای امنیتمحور محلهای فرصت را برای مجرمان نا امن کرده است.
وی همکاری دستگاههای اداری در آموزش و پیشگیری و طرحهای امنیتی را نیز برای افزایش ضریب امنیت مهم خواند و یادآور شد: پیشگیری از سرقت با همکاری دهیاریها محقق شده و امکانات هوشمند برای پیشگیری و شناسایی سارقان به کار گرفته شده است.
انتهای پیام